Tomáš Šuhajda Samospráva

Je to OFICIÁLNE: Jana Vaľová sa pokúsi opäť stať humenskou primátorkou

Okruh kandidátov, ktorí oficiálne ohlásili svoju kandidatúru na primátorský post mesta Humenné, sa opäť rozšíril. O hlasy voličov zabojuje aj súčasná primátorka Jana Vaľová.

Ilustračný obrázok k článku Je to OFICIÁLNE: Jana Vaľová sa pokúsi opäť stať humenskou primátorkou
Zdroj: Dnes24.sk

„Dostala som veľa pozitívnych ohlasov i výziev, taktiež aj otvorené listy, aby som opätovne kandidovala na post primátorky. Preto som sa rozhodla, že sa budem znovu uchádzať o možnosť spoločne s občanmi meniť naše mesto k lepšiemu a opätovne kandidovať na funkciu primátorky mesta Humenné,“ uviedla Jana Vaľová.

Do novembrových volieb pôjde súčasná primátorka Humenného na kandidačnej listine strany Smer – sociálna demokracia. „Volebnú kampaň budem financovať z vlastných prostriedkov. Môj plat je dostatočne vysoký na to, aby som ju mohla zaplatiť zo svojich úspor. Budem veľmi rada, ak ani o kampani mojich protikandidátov nebudú žiadne pochybnosti a občania sa poctivo dozvedia, z akých zdrojov sú hradené,“ povedala Vaľová.

Verí, že volebná kampaň bude predovšetkým súťažou vykonaných skutkov či inšpiratívnych myšlienok a osobné útoky pôjdu bokom. „Veľmi nerada by som znova zažívala chvíle spred štyroch rokov, keď sa moji odporcovia neštítili vyhrážať sa mojej rodine a šírili o mne profesionálne pripravené klamstvá a nezmysly, a to tesne pred voľbami, keď už nemáte možnosť reagovať a vyjadriť sa. Sľubujem občanom, že svojich protikandidátov budem rešpektovať a kampaň z mojej strany bude čistá, aby sme sa spojili pre Humenné a jeho občanov,“ poznamenala Vaľová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM