Kultúra

Je sa na čo tešiť: Populárny Festival kultúry a športu prinesie more hviezd!

Atraktívny program. Ponúka ho 55. ročník Festivalu kultúry a športu, ktorý sa koná v Medzilaborciach a na ktorý každoročne vyráža aj viacero Humenčanov.

Ilustračný obrázok k článku Je sa na čo tešiť: Populárny Festival kultúry a športu prinesie more hviezd!
Zdroj: Dnes24.sk

V dňoch 23. – 25. júna 2017 sa v Medzilaborciach uskutoční 55. ročník Festivalu kultúry a športu. A ten prinesie atraktívny program, o ktorom tamojšia radnica informuje na svoje stránke. Na čo sa teda môžu návštevníci festivalu tešiť?

Všetko odštartuje v piatok 23. júna, kedy sa uskutoční Rusínsky festivalový koncert. V sobotu sa začne športová časť festivalu, pričom v Medzilaborciach budú prebiehať športové zápolenia vo futbale a v kolkoch.

Sobota 24. júna popoludní bude patriť folklóru. Pripravené sú vystúpenia detských súborov a folklórnych skupín. Počas večerného programu vystúpia The Backwards, ktorých často označujú za najlepší revival legendárnej kapely The Beatles, Ľudová hudba Stana Baláža, Fragile či Kali a Peter Pann. Chýbať nebude ani ohňostroj.

V nedeľu 25. júna bude Medzilaborcami znieť najprv folklór, ktorý postupne vystriedajú ďalšie zvučné mená interpretov a kapiel. Kollárovci, Polemic, Štefan Štec či Richar Müller sú zaiste veľkým lákadlom…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM