Krimi

Jána (25) v obchoďáku mohla hanba fackovať: S týmto v detskom kočíku ho načapala SBS!

Jána (25) podľa polície v obchodnom dome načapala bezpečnostná služba s tromi vecami, ktoré si chcel zobrať bez zaplatenia.

Ilustračný obrázok k článku Jána (25) v obchoďáku mohla hanba fackovať: S týmto v detskom kočíku ho načapala SBS!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Ján si v obchodnom dome v susedných Medzilaborciach z ponúkaného tovaru v predajni vybral jedno údené bravčové plece, jedného veľkonočného baránka a jedného veľkonočného zajačika, pričom tento tovar vložil do detského kočíka a to v snahe vyhnúť sa jeho zaplateniu pri pokladni.

Mladíka pochádzajúceho z obce Výrava však zastavila a skontrolovala bezpečnostná služba. Podľa hovorkyne nákupná cena vybraného tovaru bola 12 eur.

„Za obdobný čin už bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý blokovou pokutou a rovnako už bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený,“ poznamenala Migaľová.

Jána polícia umiestnila do cely policajného zaistenia a muži zákona mu vzniesli obvinenie pre prečin krádeže. „Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ uzavrela Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM