Rôzne Rôzne

INFO pre tých, čo sa už nevedia dočkať vianočných trhov: Zopár kilometrov a ste na Zimnom jarmoku

Neviete sa dočkať vianočných trhov v Humennom? Máme pre vás jeden tip na tento týždeň. Neďaleko sa uskutoční Zimný jarmok. KDE a KEDY?

Ilustračný obrázok k článku INFO pre tých, čo sa už nevedia dočkať vianočných trhov: Zopár kilometrov a ste na Zimnom jarmoku
Zdroj: TASR

Po Snine bude ďalším dejiskom jarmoku v tomto období Vranov nad Topľou. Uskutoční sa v dňoch 4. a 5. decembra. Tovary a občerstvenie ponúkne 110 predajcov.

„Jarmočné stánky budú umiestnené už tradične na uliciach Janka Kráľa od obchodného domu ROIL po Dubčekovu ulicu, na Dubčekovej ulici v úseku od Štefánikovej ulice po objekt Hasičského a záchranného zboru a na Kalinčiakovej ulici v úseku od Dubčekovej ulice po budovu Okresného súdu,“ informovala hovorkyňa tamojšej radnice Eva Fedorňáková.

Uvedené úseky uzavrú pre motorovú dopravu a to už vo štvrtok (3.12.) o 18. h. Obmedzenie potrvá do soboty 5. decembra do 20. h. „Trasa obchádzky povedie z ulice Duklianskych hrdinov cez Námestie slobody, po Štefánikovej ulici, Dlhej ulici, kruhovom objazde, Bernolákovej ulici a späť po ulici Duklianskych hrdinov,“ doplnila hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, 20. zimný jarmok ponúkne tovary od predajcov zo Slovenska, Poľska a Maďarska. Stánkov s občerstvením bude 10. Z prenájmu predajných miest získa radnica asi 13 000 eur.

Súčasťou jarmoku nebude kultúrny program. Vo Vranove sa uskutoční v iných decembrových dňoch. Centrálne námestie ešte pred jarmokom ozdobia dreveným betlehemom z dielne rezbára Milana Krajňáka a vianočným stromčekom.

Môže vás zaujímať:

Vianočné trhy v Humennom nebudú len o horúcom punči: Sviatočnú atmosféru umocní aj takýto program

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM