Iné športy

Humenský kickbox medzi európskou špičkou: Jedna zlatá, dve strieborné a tri bronzové!

V banskobystrickej hale Dukla na Štiavničkách sa uskutočnil 15. Ročník WAKO medzinárodného turnaja v kickboxe – Slovak Open. Humenský kickbox sa medzi absolútnou európskou špičkou vôbec nestratil, práve naopak.

Ilustračný obrázok k článku Humenský kickbox medzi európskou špičkou: Jedna zlatá, dve strieborné a tri bronzové!
Zdroj: Dnes24.sk

A že to bol výnimočný ročník turnaja svedčia jednak rekordné počty účastníkov: 646 štartujúcich z 51 klubov a 12 krajín – BLR, CZE, CRO, FIN, HUN, ITA, NOR, POL, SLO, SRB, SVK, UA, tak i mená jednotlivých reprezentantov krajín, z ktorých mnohí sú šampiónmi sveta, Európy, či medailistami z vrcholných podujatí WAKO!

Zápasy prebiehali na šiestich tatami a v dvoch ringoch. Na tomto turnaji sa zúčastnili reprezentanti aj rozhodcovia Humenského kickboxerského klubu. Náš klub reprezentovali: Marek Karch, Dominika Karchová, Tibor Hodbod a za rozhodcov: Rastislav Babinčák a Tatiana Jurková.

Domov so 6 medailami!

Výsledky hovoria samé za seba, keď v konkurencii európskej špičky humenskí kickboxeristi priniesli jednu zlatú, dve strieborné a tri bronzové medaily.

Dominika Karchová: druhé miesto semi contakt do 60kg, tretie miesto semi contakt do 55 kg a výborné tretie miesto v opene (bez rozdielu váh). Tibor Hodbod získal striebro v kicklighte a prvé v light contakte. Marek Karch získal jedno tretie miesto v light contakte.

Zdroj, foto: Kickbox Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM