toš Volejbal

Humenskí volejbalisti doma opäť víťazne: Baráž o extraligu majú už na dosah!

Najväčší rival Humenčanov v boji o postup do baráže MVK Magnezit Revúca zakopol. ŠK Gymnázium má všetko vo vlastných rukách.

Ilustračný obrázok k článku Humenskí volejbalisti doma opäť víťazne: Baráž o extraligu majú už na dosah!
7
Galéria
Zdroj: ŠK Gymnázium Humenné

Súboj prvého celku súťaže proti poslednému. Aj takto by sa dali nazvať stretnutia, ktoré jednoznačne vyzneli v prospech hráčov ŠK Gymnázium Humenné. Prešovskému béčku nedali prakticky žiadnu šancu.

Dve povinné víťazstvá, dvakrát 3:0 a pripísanie si šiestich bodov do tabuľky. Tréner Ľ. Selecký bol spokojný s predvedenou hrou počas obidvoch stretnutí, kde hráči dominovali na ihrisku v každej činnosti.

Po stretnutí sa Humenčania navyše dozvedeli príjemnú správu z Popradu. Ich najväčší rival v boji o postup do baráže MVK Magnezit Revúca v prvom zápase raz zakopol a tým pádom sa Humenčania čiastočne odpútali od súpera v tabuľke.

Do konca základnej časti ostávajú ešte 3 kolá. Humenčania sa dvakrát predstavia na ihriskách súperov a raz doma. Ako sa hovorí, majú všetko vo vlastných rukách a určite spravia všetko preto, aby sa dostali do baráže, kde ich bude čakať víťaz 1. ligy skupiny Západ.

Zhrnutie

1.liga muži Východ – 17.kolo:

ŠK Gymnázium Humenné – VK Mirad PU Prešov B 3:0 (13, 13, 17) a 3:0 (15, 13, 16)

Zostava ŠK: M. Roháč, M. Kuraš, M. Feduš, P. Šompľak, Ľ. Bajcura, Š. Krajník, M. Faltin, D. Fereta, M. Ivančo

Pozápasové vyjadrenia

Marián Feduš, blokár ŠK Gymnázium Humenné: Dnešný dvojzápas sme mali plne vo svojich rukách. Hrali sme uvoľnene a bez chýb. Išli sme jasne za dvomi víťazstvami, čo sa nám aj podarilo. Mladších hráčov súpera sme jednoznačne prevalcovali. Dnešný dvojzápas slúžil ako predpríprava na ťažký dvojzápas vo Svidníku, ktorý bude pre túto sezónu kľúčový. Ďakujeme všetkým divákom, ktorí si našli čas a prišli nás povzbudiť.

Dominik „Koláčik“ Fereta, smečiar ŠK Gymnázium Humenné: Dnes sme s istotu privítali na domácej palubovke súperov z Prešova. Od začiatku sme išli za výhrou. Tlačili sme na servise, prihrávali si a skladali lopty. Nezaváhali sme ani v jednom sete a náš súper nám nedal viac ako 20 bodov. Druhý zápas mal taký istý priebeh a nechávame doma 6 bodov.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

ŠK Gymnázium Humenné vs. VK Mirad PU Prešov B
7
Galéria
Zdroj: ŠK Gymnázium Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM