Krimi

Humenskí kriminalisti vyšetrujú krádež: Z cesty zmizli dopravné značky

Polícia informovala, že humenskí kriminalisti vyšetrujú krádež dopravných značiek, ku ktorej došlo pri vodnej nádrži Starina.

Ilustračný obrázok k článku Humenskí kriminalisti vyšetrujú krádež: Z cesty zmizli dopravné značky
2
Galéria

Podľa slov krajského policajného hovorcu Daniela Džobanika ku krádeži došlo v dobe od 22. do 26. novembra 2018 a to na ceste za obcou Stakčín v smere na obec Príslop.

„Doposiaľ neznámy páchateľ tu odcudzil 10 kusov dopravných značiek, ktoré boli umiestnené v oboch smeroch cesty na gumových podstavcoch,“ uviedol Džobanik.

Doplnil, že v smere z obce Príslop na obec Stakčín boli odcudzené značky najvyššia povolená rýchlosť 70, práca na ceste, najvyššia povolená rýchlosť 50, zákaz predchádzania, najvyššia povolená rýchlosť 30, zúžená vozovka a koniec všetkých zákazov. „V opačnom smere t.j. z obce Stakčín na obec Príslop to boli značky najvyššia povolená rýchlosť 50, zákaz predchádzania a koniec všetkým obmedzeniam,“ dodal Džobanik.

Krajský policajný hovorca uviedol, že spôsobená škoda bola vyčíslená na najmenej 540 eur. „Humenský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a prečin krádeže,“ dodal Džobanik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Policajné foto: Humenskí kriminalisti vyšetrujú krádež dopravných značiek
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM