Iné športy

Humenskí kickboxeristi bojovali na Majstrovstách SR: Domov priniesli fantastických 16 medailí!

V športovej aréne v Lučenci sa konali Majstrovstvá SR v kickboxe mládeže a dospelých v tatami a ring disciplínach. Chýbať na tomto podujatí nemohli ani členovia humenského kickboxu.

Ilustračný obrázok k článku Humenskí kickboxeristi bojovali na Majstrovstách SR: Domov priniesli fantastických 16 medailí!
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstiev Slovenska sa zúčastnilo 290 štartujúcich zo 16 klubov. Medzi nimi aj 8 členná výprava Humenského kickboxerského klubu, rozhodcovia Rastislav Babinčák, Mária Vassová a zápasníci Marek Karch, Daniel Kimak, Šimon Motiľ, Viktor Kassay, Dominika Karchová a Tibor Hodbod. Sezónu ukončili vo veľkom štýle, keď sme si domov priniesli 16 medailí, z toho 6 zlatých, 5 strieborných a 5 bronzových.

Dano si priniesol dve druhé miesta, Šimon dve druhé a jedno tretie, Viktor dve tretie, Dominika dve tretie a jedno druhé, Marek skvelým výkonom porazil všetkých svojich protivníkov a vybojoval si tri prvé miesta a nakoniec Tibor Hodbod, ktorý už dlhodobo potvrdzuje skvelé výkony, si taktiež priniesol tri prvé miesta. Čerešničkou jeho výkonu bolo, keď bol vybraný na gala večer, kde svojho súpera donútil vzdať sa v treťom kole.

Foto, zdroj: Kickbox Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM