Rôzne

Humenské námestie zaplaví more motoriek: Čaká nás interesantné motorové divadlo!

Bude sa na čo pozerať. Miestni motorkári už onedlho oficiálne zahája sezónu a akcia sa uskutoční opäť aj na humenskom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Humenské námestie zaplaví more motoriek: Čaká nás interesantné motorové divadlo!
8
Galéria
Zdroj: Demon Proximum 665

Keď bude v kalendári svietiť sobota 11. mája, tak vedzte, že sa oplatí vyraziť si na humenské Námestie slobody. Práve tam odštartuje motorkárska akcia, ktorá napíše už svoj jedenásty diel a ktorú organizuje humenský motorkársky klub Demon Proximum 665, tentoraz aj v spolupráci s mestom.

Tento ročník budú motocykle odparkované priamo na námestí, kde si ich budú môcť obdivovatelia v kľude prehliadnuť. A súčasťou akcie na námestí bude aj zbierka hračiek (nie plyšových) a kníh pre deti z detských domovov.

Stretnutie motorkárov na námestí je naplánované na 9:30 hod. a o 11:00 hod. prebehne ich spanilá jazda pešou zónou, po ktorej naberú smer Krásny Brod. Pri Monastyre o 13:00 hod. prebehne jarné pokropenie motoriek spojené s omšou. Následne sa kolóna motocyklov presunie na miesto konania motopárty, ktorým bude penzión v Novej Kelči.

Spravodajský portál Humenné 24 informoval klub Demon Proximum 665.

Pozrite si vo fotogalérii niekoľko záberov z minulého ročníka.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Takto to vyzeralo vlani. V Humennom opäť odštartuje veľká motorkárska akcia
8
Galéria
Zdroj: Demon Proximum 665
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM