Rôzne

Humenské bábätká dostali aj nevšedné mená: Fatima, Defne a to nie je všetko!

Medzi humenskými deťmi, ktoré sa narodili vlani, sú aj také, ktoré dostali neobvyklé krstné mená. Veď si to pozrite na vlastné oči...

Ilustračný obrázok k článku Humenské bábätká dostali aj nevšedné mená: Fatima, Defne a to nie je všetko!
Zdroj: TASR

Na našom spravodajskom webe sme vám už priniesli zaujímavé hitparády najčastejších chlapčenských a dievčenských mien, ktoré dostávali humenské deti narodené v roku 2017. Objavili sa v nich krstné mená ako napríklad Tomáš, Šimon, Liliana či Hana.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké na naše pomery nevšedné krstné mená dostali niektoré bábätká, ktoré prišli na svet v roku 2017 a tentoraz v rámci celého Matričného obvodu Humenné (ten zahŕňa okrem Humenného aj obce Brekov, Brestov, Chlmec, Jasenov, Kochanovce, Lackovce, Porúbka a Ptičie).

Ako náš spravodajský portál Humenné 24 informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, z dievčenských ide napríklad o krstné mená ako Vivien, Nihan, Chiara, Wendy, Alina, Tiffany, Arianna, Mia, Tamia, Fatima, Yasmine, Samantha, Evelin, Selia, Cansu, Elizabeth, Charlotte, Zara, Defne, Melisa či Elly. Z chlapčenských mien to boli napríklad Noel, Ron, Etien, Lean, Matteo, či Timon.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM