Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenská misska Andrea (18) a jej finálový deň: Ráno nepríjemný šok, večer si však užila naplno!

Mladá kráska Andrea Behúnová (18) má za sebou veľký finálový večer Miss Universe. Samotný deň sa pre ňu nezačal najlepšie, no ju to nezlomilo a finálový večer si naplno užila. A aj keď korunka jej na hlave chýbala, nič neľutuje a do súťaže by sa prihlásila opäť.

Ilustračný obrázok k článku Humenská misska Andrea (18) a jej finálový deň: Ráno nepríjemný šok, večer si však užila naplno!
Zdroj: Dnes24.sk

Aké sú vaše pocity po finále, odľahlo vám že je už po všetkom alebo ste si to užívali?

Moje pocity po súťaži sú veľmi pozitívne, som rada že som mohla byť súčasťou miss. Ja som si každopádne všetky sústredenia a predovšetkým celý finálový večer užila naplno! Snažila som sa byť pozitívna, aj napriek istým okolnostiam… Povedala som si, kedy ak nie dnes a kedy ak nie tu a teraz, jednoducho takáto príležitosť sa nenaskytne každej. Tak žila som v tých momentoch pre prítomnosť a naplno. Tým sa chcem srdečne poďakovať všetkým, ktorí boli so mnou v štúdiu, mojim nenahraditeľným dokonalým rodičom, spolužiakom, známym, taktiež doma smskujúcim, rodine a podobne. Veľmi veľa pre mňa znamenala každá podpora.

Spomínate isté okolnosti, asi narážate na ukradnuté fotky, ktoré zrejme niekto poslal do médií, aby vám zámerne uškodil…

Áno, bolo to bohužiaľ tak… Dotyčný, alebo pár jedincov ma chcelo dať evidentne dole a podraziť ma. Najprv som bola šokovaná, prečo práve ja a prečo práve v deň finále, no uvedomila som si, že ľudia sú bohužiaľ plní zla, závisti, škodoradosti a neprajnosti, no silný človek prejde cez to všetko. Niekto to spravil zámerne a upravil to, aby to bolo proti mojej osobe, bol to úbohý vopred pripravený čin. Chcem len dodať, že lož má krátke nohy a to by si mali uvedomiť osoby, ktoré zneužili moju osobu takýmto špinavým spôsobom bez môjho súhlasu a potvrdenia. Bol to pre mňa takpovediac pád na kolená… No mám pre koho vstať a ísť ďalej! Minimálne o tom svedčí aj moje umiestnenie v SMS hlasovaní na misske. ;)

Mali ste so všetkými finalistkami kamarátske vzťahy alebo ste zažili medzi sebou aj rivalitu a nevraživosť?

Vďaka misske som sa veľa naučila a predovšetkým aj poučila, zažila príjemné skúsenosti. Všetky baby boli skvelé, milé, priateľské a ani s jednou som nemala zlý vzťah. Boli sme skutočne skvelá partia, dobrý kolektív.

Ak by sa dal vrátiť čas, prihlásili by ste sa do tejto súťaže opäť?

Treba sa pozerať na všetko pozitívne a byť plný lásky a dobra, takže myslím, že tie pocity, spomienky, ktoré som zažila na kastingoch, sústredeniach, či priamom prenose mi zostanú navždy v pamäti a zopakovala by som ich ešte raz. Nakoľko ma v tom podporovala rodina, škola…

Aké sú vaše ďalšie najbližšie plány?

Snažím sa žiť práve tu a práve teraz pre prítomnosť. Ak zaklope nejaká možnosť, po zvážení jej možno otvorím. No veľké plány si nerada určujem, lebo často vysoko určený ciel spôsobí veľké sklamanie, než pozitíva. (Nenarážam na nič.) :)

Foto: archív AB

Andrea Behúnová (18) - finalistka Miss Universe 2015
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM