Iné športy

Humenné zažilo extrémne preteky: Zábery, po ktorých vám stúpne adrenalín!

Prvýkrát v našom meste. Humenné zažilo extrémne cyklistické preteky downtown, zjazd ulicami mesta. A pretekári veru ukázali svoju nemalú odvahu. Do cieľa sa hnali z pohľadu bežných pozorovateľov neuveriteľnou rýchlosťou.

Ilustračný obrázok k článku Humenné zažilo extrémne preteky: Zábery, po ktorých vám stúpne adrenalín!
Foto: Patrik Šepeľa

Downtown. Časovka a súboj pretekárov na bicykli čo najrýchlejšie sa poprešmykovať pomedzi úzke uličky mesta a dôjsť do cieľa. Takéto extrémne preteky sa vôbec po prvýkrát uskutočnili v Humennom.

Športové podujatie s názvom URBAN Race Humenné sa konalo uplynulý víkend. Štart bol pri hornom vodojeme na sídlisku Poľana, trať viedla k dolnému vodojemu, na Lieskovú ulicu, úzkou uličkou schádzali pretekári na Orechovú ulicu, nasledovala odbočka vpravo smerom do centra a v Parku mieru si to strihli po strmom kopci až k Domu kultúry.

Organizátorom akcie bolo občianske združenie Zväz na podporu extrémnych športov Humenné. Nevideli ste preteky na vlastné oči? Pozrite si fotografie v galérii a aj takzvané helmet cam videá – teda jazdu z pohľadu samotných pretekárov, ktorí mali kameru umiestnenú na svojej prilbe.

OBRAZOM: V Humennom zjazdovali extrémni cyklisti
15
Galéria
Foto: Adam Bič
URBAN Race Humenné 2016
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM