Veronika Hunyadiová Hokej

Humenné sa v play-off dlho neohrialo. Súper jednoznačne ovládol sériu

Humenské levy prehrali proti Martinu všetky štyri zápasy.

Ilustračný obrázok k článku Humenné sa v play-off dlho neohrialo. Súper jednoznačne ovládol sériu
Zdroj: Mesto Humenné

Hokejisti HC 19 Humenné majú po sezóne. Súper z Martina potvrdil vo štvrťfinále play-off rolu favorita a vyhral všetky štyri zápasy série.

Po prvých dvoch prehrách na ľade súpera 4:0 a 3:1 ťahali Humenčania za kratší koniec aj na domácom ľade a prehrali po výsledkoch 1:2 a 2:5. Do semifinále tak zaslúžene postúpili hráči HK VITAR Martin.

Silný súper

Ku krátkej štvrťfinálovej sérii sa pre klubový web vyjadril tréner Milan Staš. „Žiaľ, nevyšiel nám prvý zápas, ktorý sme dosť hladko prehrali, aj keď prvá tretina bola vyrovnaná a mali sme aj šance. V druhom zápase sme podali veľmi dobrý výkon, v závere sa nám podarilo znížiť, no power-play je vždy vabank a tam nám to nevyšlo. Aj tretí zápas bol vyrovnaný, no nestrieľame góly, boríme sa s tým celú sezónu, nemáme vyloženého strelca, ktorý by vedel zápas rozhodnúť. Dal by som to do rovnice: veľa šancí = málo gólov. O zápasoch rozhodovalo zakončenie a to bolo neefektívne," zhodnotil Staš.

Pod výkony mužstva počas celej sezóny sa podľa neho podpísali aj neplánované pauzy. „Kondícia chýbala, iné mužstvá trénovali, my sme dlho stáli kvôli karanténam a ochoreniam. Hrali sme proti mužstvu, ktoré si naplánovalo, že chce hrať finále, prípadne postúpiť do extraligy a ide tvrdo za tým cieľom," dodal.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM