Tomáš Šuhajda Futbal

Humenné prehralo v Košiciach gólom z penalty. Už dnes je tu však pokus číslo 2, baráž!

Stačila remíza a ŠK Futura Humenné je definitívne od novej sezóny v druhej najvyššej slovenskej súťaži. Žiaľ, humenskí futbalisti prehrali s Lokomotívou Košice najtesnejším rozdielom gólom z pokutového kopu v 64. minúte. Druhá a posledná šanca je tu už dnes!

Ilustračný obrázok k článku Humenné prehralo v Košiciach gólom z penalty. Už dnes je tu však pokus číslo 2, baráž!
Zdroj: Dnes24.sk

Posledné kolo tretej ligy tak rozhodlo o tom, že priamo do druhej ligy postupuje Lokomotíva Košice a tiež Trebišov, ktorý na domácom ihrisku proti MFK Košice B nezaváhal… Čierny Peter zostal v rukách našich futbalistov, ktorí sa o druhú ligu budú musieť pobiť v baráži.

„Ďakujeme fanúšikom, ktorí nás boli podporiť a vytvorili priam domácu kulisu,“ píše sa na facebookovej stránke humenského klubu k zápasu v Košiciach. Ako ďalej uvádza klub, fanúšikovia museli navyše čeliť ataku skupinke, ktorá vtrhla na štadión a odcudzila im vlajky a transparenty. Informácie o incidente budeme zisťovať…

Ale teraz je podstatnejšie to, že už dnes o 17:00 sa odohrá v Poprade baráž o druhú ligu medzi Liptovským Mikulášom a Humenným. Je tu tak posledná ale obrovská šanca pre humenský futbal.

Aj keď Liptovský Mikuláš skončil v aktuálnom ročníku druhej ligy na poslednom mieste, bude to určite veľmi silný protivník. Humenčania budú potrebovať podporu fanúšikov viac ako nikdy predtým a klub organizuje zájazd. Pre prípadných záujemcov, autobus bude pristavený pri štadióne a jeho odchod je naplánovaný na 13:30. Nahlásiť sa môžete na tel. č. 0918 519 906, cena zájazdu je 3 eurá na osobu.

Držme prsty, neopakovateľná šanca pre humenský futbal…!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM