Volejbal

Humenné čaká volejbalový sviatok: Kedy, kde a za koľko budú k dispozícii lístky?

1. a 2. februára sa v športovej hale v Humennom uskutoční Final Four Slovenského pohára vo volejbale mužov a žien, aj za účasti domácich hráčov ŠK Chemes. V sobotu sa odohrajú 4 semifinálové stretnutia a v nedeľu 2 finálové stretnutia. Ako to bude vyzerať so vstupom?

Ilustračný obrázok k článku Humenné čaká volejbalový sviatok: Kedy, kde a za koľko budú k dispozícii lístky?
Zdroj: Dnes24.sk

Predpredaj vstupeniek sa začína od štvrtka 23.1. v predajni IMA ŠPORT v MŠH Humenné. Cena celodennej vstupenky v sobotu aj nedeľu je rovnaká: 4 eurá do sektorov A, C, D, F – modré sedadlá a 5 eur do sektorov B, E – žlté sedadlá.

„K vstupenke každý dostane identifikačný náramok, ktorý si nalepí na zápästie pred vstupom do haly. Identifikačný náramok Vám umožní vrátiť sa späť do haly ak ju opustíte. Bez náramku nebude do haly vpustený nikto,“ vysvetľuje riaditeľ ŠK Chemes Ján Grosiar.

Permanentky neplatia, ale

Permanentky na finále SP neplatia, ale ich majitelia si môžu v tej istej predajni v termíne od pondelka 20.1. do štvrtka 23.1. zakúpiť vstupenky na svoje miesta so zľavou 2 eurá na každú vstupenku, teda za cenu 2 € alebo 3 €.

„Po tomto termíne zľava nebude poskytnutá a nezakúpené lístky budú poskytnuté na voľný predaj všetkým záujemcom v plnej sume 4 resp. 5 eur,“ upozorňuje Grosiar.

Predpredaj vstupeniek končí v piatok 31.1. o 17:00 hod.!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM