Tomáš Šuhajda Hokej

Humenné bude žiť hokejom: Vychutnajte si technickú parádičku Hopkoviča a nalaďte sa na finále!

Už túto sobotu zažije Humenné veľký hokejový sviatok. Na zimnom štadióne odštartuje finálová séria medzi domácimi hokejistami a víťazom západnej časti ligy – MHK Dubnica. Čaká nás súboj dvoch kvalitných tímov vyšperkovaných hráčmi so skúsenosťami z NHL!

Ilustračný obrázok k článku Humenné bude žiť hokejom: Vychutnajte si technickú parádičku Hopkoviča a nalaďte sa na finále!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý zápas finálovej série sa bude hrať v Humennom, už túto sobotu 8.3. o 17:30. Druhý zápas je na programe v utorok 11.3. o 17:30 v Dubnici nad Váhom. Finálová séria sa hrá na 2 víťazné zápasy, prípadný tretí duel sa odohrá na neutrálnej pôde a to v sobotu 15.3. o 17:30 v Brezne.

Toto je sila súpera

To, že proti Humennému nastúpi naozaj kvalitný súper, pripomínať zrejme nemusíme. V jeho kádri nájdeme aj také hokejová esá ako Miroslav Hlinka (majster sveta 2002), Ľubomír Sekeráš (NHL), Marián Smerčiek, Anton Lezo, Peter Trokan či vynikajúci brankár Miroslav Hála. Pozor si naši obrancovia budú musieť dávať aj na Róberta Brandisa – najproduktívnej­šieho hráča 2. hokejovej ligy (21 zápasov/45 bodov).

Dubnica vyhrala všetky svoje zápasy v základnej časti, jediné ich víťazstvo prišlo až po predĺžení. Na druhej strane je však MHK Humenné a naši hokejisti nestratili v základnej časti jediný bod!

V poslednom zápase si vychutnali Brezno 10:3 a fanúšikov pobavili aj niektorými technickými kúskami. Pozrite si vo videogalérii parádičku Hopkoviča a nalaďte sa pomaly na finále. :)

Náš tip: Rozmazané video? Nastavte si vo videogalérii/Y­outube okne najvyššiu kvalitu.

Vychutnajte si technickú parádičku Hopkoviča a nalaďte sa na finále!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM