Rôzne

Humenčania, zapisujte si do kalendárov: Päť parádnych akcií v novembri, na ktorých by ste nemali chýbať

Nepreseďte chladné jesenné dni doma. V Humennom sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Tu je vybratá päťka z nich.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, zapisujte si do kalendárov: Päť parádnych akcií v novembri, na ktorých by ste nemali chýbať
Zdroj: TASR

Dni sa rýchlo skracujú, slniečko sa nám skrýva za obzor už podvečer a o pár dní začneme odpočítavať posledný jesenný mesiac. Aj počas chladných a tmavých poobedí sa ale dajú zbierať zážitky. V Humennom nebude v novembri o podujatia núdza. Pozrite sa už teraz, čo, kde a kedy…

Nová bondovka

Ste zvedavý na najnovšiu bondovku Spectre? V humenskom Kine Fajn ju budú dávať najprv v piatok 6. novembra o 19:30 a hneď na to v sobotu dokonca dvakrát, o 16:30 aj 19:30. Vstupné je 4 eurá.

„James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácii. Postupne musí rozpliesť zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o SPECTRE.“

Koncert Adama Ďuricu

Mnohými očakávaný koncert Adam Ďurica aj s jeho hitmi ako Neľutujem, Mandolína či Predpoveď počasia je na programe 7. novembra v divadelnej sále kultúrneho strediska. Mladý spevák to v našom meste odpáli o 19-tej. Cena vstupenky? 10 eur.

Majstrovstvá Európy

13. – 15. novembra sa v Humennom uskutočnia Majstrovstvá Európy. K videniu budú v športovej hale nohejbalové duely mužov v troch kategóriách- jednotlivci, dvojice, trojice. Zúčastnených bude 13 krajín: Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Ukrajina, Anglicko, Rumunsko, Francúzsko, Švajčiarsko, Rakúsko, Nemecko, Írsko, Dánsko.

Darček

20. novembra si divadelní nadšenci budú môcť prísť vychutnať do kultúrneho strediska komédiu s Jožom Pročkom a Andreou Profantovou. Predstavenie sa začne o 19:00. Vstupné je 9 eur.

„Zabávač, herec a moderátor Jozef Pročko sa ocitne v úlohe manžela Joža. Svojej milujúcej ženuške Andrejke, ktorú s jej príznačnou energiou stvárňuje speváčka a herečka Andrea Profantová, by zniesol aj modré z neba. Ibaže sú mladí a nie veľmi solventní, a tak Jožo prijme ponuku pracovať ako brigádnik v obchodnom dome. Trošku sa aj hanbí za svoj kostým žltého banánu v akcii, ale čo by neurobil pre pár eur navyše, za ktoré chce kúpiť svojej milovanej pekné darčeky. Kritické a mimoriadne dramatické chvíle nastanú, keď vo „svojom“ obchode zbadá svoju Andrejku. Zatají sa a v nestráženej chvíli jej čmajzne nákup, ktorý jej neskôr dá pod stromček. On si však rok čo rok nájde pod ním…,"

JA SOM FUNKY TOUR 2015

Igor Kmeťo s kapelou Martina Valihoru odpáli šnúru koncertov a zavítajú aj do Humenného. 20. novembra to rozbalia v Arena Clube. Začiatok je naplánovaný na 23:00. Zabávať budú Humenčanov Igor Kmeťo, Kmeťoband, Elpe, Osťo. vstupné sa pohybuje od 6 do 22 eur.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM