Rôzne

Humenčania, toto všetko uvidíte po vyrazení do okolitej prírody: FOTKY zachytené v jeden deň!

Že naše okolie skrýva mnoho krás, zaiste netreba znova a znova opakovať. Mnohými je i tak stále neprebádané. Prinášame vám novú inšpiráciu v podobe čerstvých fotografií. Pozrite, čo všetko sa dá vidieť počas jediného dňa vo Vihorlatských vrchoch.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, toto všetko uvidíte po vyrazení do okolitej prírody: FOTKY zachytené v jeden deň!
Zdroj: Dnes24.sk

Je krásny zimný deň. No, zimný… Ak si tento prívlastok nevyžaduje vo vašich očiach automaticky aspoň desať centimetrovú snehovú pokrývku, tak dajme tomu. Každopádne, túre po Vihorlatských vrchoch nič nebráni.

Po ceste narážate na najrôznejšie výjavy prírody, vrátane vysokej zvery. A keď ste už na nejakom tom kopci, tie výhľady sú veru na nezaplatenie. Veď si kliknite na galériu a uvidíte Kamenicu nad Cirochou alebo Jasenovský hrad ako ste ich ešte možno nevideli.

A samozrejme, čerešničkou na torte je, keď od nás dovidíte až na vzdušnou čiarou 140 kilometrov vzdialené Vysoké Tatry. K tomuto sa na vás musí usmiať aj trochu šťastia, ktoré vám dožičí priaznivé počasie. Potrebný je teda mráz a bezoblačná obloha.

Môže vás zaujímať:

Top slávy sa im nedostalo, rozhodne však stoja za to: 3 pozoruhodné miesta v okolí Humenného, ktoré by bolo hriech nevidieť

Sledujte zábery z dominanty Vihorlatských vrchov: Úchvatné divadlo, ktoré hrá sama príroda!

Keď sa merať cestu rozhodne oplatí: 5 dedín pri Humennom, do ktorých by ste mali zavítať

Čo môžete vidieť počas jednej túry vo Vihorlatských vrchoch!
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM