Rôzne

Akcia Humenčanov na Šírave: Pozrite si VIDEO á la Rýchlo a zbesilo

Na portáli Youtube sa objavilo zaujímavé video zo Šíravy. Jeho autorom je humenský fotograf Ľubo Kočan, ktorý s partiou ďalších prevažne Humenčanov zorganizovali menšiu súkromnú akciu s autami. Pozrite si vo videogalérii, aké zábery sa podarilo natočiť!

Ilustračný obrázok k článku Akcia Humenčanov na Šírave: Pozrite si VIDEO á la Rýchlo a zbesilo
Zdroj: YouTube.com

„Začalo sa to mojou obrovskou záľubou v rýchlych a krásnych autách, a keďže som fotograf, spojil som svoju profesiu s touto záľubou,“ povedal pre Humenné24 autor videa Ľubo Kočan, ktorý do svojho portfólia tak zaradil aj fotenie áut, pričom fotky zverejňoval tiež na facebookovej stránke Fuel For Fire.

„Keď sa autá nazbierali, rozhodol som sa spolu s kamarátom Stanom Kundrátom zorganizovať stretnutie týchto áut,“ hovorí mladý fotograf.

„Spoločne sme vyrazili smer Šírava. Po príchode sme zorganizovali spoločné fotenie, no pre pre nedostatok času som nenatočil všetko to, čo som mal v pláne,“ vysvetľuje autor videa.

V pláne aj ďalšia akcia

Aj preto chce Ľubo zorganizovať aj ďalšiu podobnú akciu. „Kde to bude všetko lepšie zorganizované a určite tak vzniknú aj lepšie fotky či video.“

„Plánom je akciu spojiť s občerstvením, grilom či výčapom – kofoly samozrejme. :) Proste, príjemne strávený deň v spoločnosti ľudí s rovnakými záujmami,“ dodal autor videa Ľubo Kočan.

Doplnil, že všetci, ktorí by sa na podobnej akcii radi zúčastnili aj so svojimi tátošmi, stačí dať vedieť prostredníctvom facebookovej stránky – www.facebook.com/fuel4fire, kde budú zverejnené aj všetky informácie ohľadom plánovanej akcie.

Humenčania si dali zraz na Šírave: Pozrite si video á la Rýchlo a zbesilo
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM