Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenčania, máte radi slnko, vodu, super náladu a volejbal? Tak toto si pozrite!

Čo poviete na slnko, bazén, pohodičku a popritom si zahrať na turnaji v plážovom volejbale? Nedeľa 27. júla je ten deň, kedy si to dvojice mužov aj žien z Humenného, Michaloviec a celého okolia môžu rozdať na kúpalisku v Strážskom.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, máte radi slnko, vodu, super náladu a volejbal? Tak toto si pozrite!
Zdroj: Dnes24.sk

Organizátormi turnaja Beach 24 volley cup sú naše spravodajské portály Humenné24 a Michalovce24 v spolupráci s Mládežníckym parlamentom FreeMar.

Prečo kúpalisko v Strážskom? Lebo je to presne v strede týchto dvoch miest a navyše sa toto kúpalisko pýši kvalitným ihriskom na plážový volejbal. A to hneď dvoma, ženská aj mužská časť turnaja sa tak bude hrať súčasne a vy si okrem zápolenia môžete vychutnať množstvo ďalších atraktívnych duelov.

Pre koho je turnaj určený? Pre všetkých! Turnaj sa delí na mužskú a ženskú časť. Jediná podmienka je veková hranica a tá je stanovená od 15. Veríme, že turnaj prinesie atraktívne súboje dvojíc z Humenného aj Michaloviec, prípadne iných (nielen) Zemplínčanov.

Turnaj je pre amatérov ale zahrať si takisto môžu prísť aj profíci, každý si tak môže okúsiť svoje schopností bez akýchkoľvek obáv… Dôležité nie je vyhrať ale užiť si príjemný deň :-). No a súboje najlepších by mali prísť na záver turnaja.

Štartovné? 3,5 eura na hráča (7 eur/tím) a v tejto sume je už započítané aj vstupné na kúpalisko či občerstvenie pre štartujúcich. Hrá sa samozrejme, ako inak, o zaujímavé ceny!

Prihlásiť sa a užiť si tak príjemnú a zároveň súťažnú nedeľu 27. júla, môžete na e-mailovej adrese freemar@centrum.sk alebo telefonicky 0908 600 861. Te­šíme sa na vás!! :-)

Foto: ilustračné, ©VladimirS/Fot­ky&Foto

Humenčania, máte radi slnko, vodu, super náladu a volejbal? Tak toto si pozrite!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM