Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenčania, ktorí zahrajú na Švejkovych pivných dňoch: Počuli ste už ich hokejovú hymnu? VIDEO

Humenská kapela S.P.L.N. vznikla v lete 2005. Od tej doby prešla zmenami, má natočené dva videoklipy a už 4-krát účinkovala na festivale Rock pod kameňom. Ich pop-punk-rockovú hudbu si budú môcť Humenčania vychutnať aj na Švejkovych pivných dňoch. Mimochodom, túto hokejovú hymnu ste už počuli?

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, ktorí zahrajú na Švejkovych pivných dňoch: Počuli ste už ich hokejovú hymnu? VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Kapelu S.P.L.N. tvoria štyria Humenčania. Tomáš „Tome“ Dovhun hrá na gitare a spieva, Michal „Miťo“ Petrík je bassgitarista, Martin „Maťo“ Kasay predstavuje vo formácii sólogitaru a Braňo " Brendy" Cap sedí za bicími. Všetci členovia sa starajú aj o vokály. V tomto zložení fungujú od januára 2015.

Ide o pop-punk-rockovú formáciu a vypovedá o tom aj ich štvornásobná účasť na festivale Rock pod kameňom (2007, 2008, 2011, 2015). Okrem iného vystúpili aj na letnom festivale na Domaši v roku 2011 a zahrali aj počas uplynulej silvestrovskej noci v Humennom. A domácim sa predstavia aj počas Švejkovych pivných dní. Pódium im bude patriť v nedeľu od 17-tej.

Kapela má tiež natočené dva videoklipy. A to na skladbu Baterky ešte v starom zložení a na song To sme my v terajšej zostave, ktorý predstavuje hokejovú hymnu. Zverejnený bol pred minuloročnými MS v hokeji. Že ste ho ešte nevideli a nepočuli? V piatok štartuje šampionát, tak je najvyšší čas ;).

S.P.L.N.-To sme my /Hokejová hymna/
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM