Rôzne

Humenčania, dobré o nich vedieť: Takéto atraktívne akcie sa v blízkom čase uskutočnia!

Humenčania, viete o nich? Vybrali sme pre vás niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia už cez tento týždeň v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, dobré o nich vedieť: Takéto atraktívne akcie sa v blízkom čase uskutočnia!
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Chlapi neplačú

V Kine Fajn nečakajte na Valentína žiadnu romantiku. Premietať sa od 19:30 hod. bude totiž dráma pochádzajúca z produkcie Bosny a Hercegoviny a tu je jej popis. V opustenom horskom hoteli, ktorý dnes už len naznačuje dobu svojej zašlej slávy a luxusu, prebieha psychologický experiment. Na jednom mieste sa stretne osem dobrovoľníkov z radov vojnových veteránov, zastupujúcich rôzne národnosti a etniká bývalej Juhoslávie, aby tu podstúpili spoločnú terapiu. V atmosfére obrovského prázdneho hotela vyplávajú na povrch tie najhlbšie rany minulosti, zasadené rodinou či vojnovou skúsenosťou. Kandidát Bosny a Hercegoviny na Oscara ako najlepší cudzojazyčný film sa stal jedným z najvýraznejších filmov súťaže 52. ročníka MFF Karlovy Vary a z festivalu si odniesol Zvláštnu cenu poroty.

Piatok: Konflikt

V Nostalgia Music Pube si v piatok prídu na svoje priaznivci punkovej hudby. Práve v tomto podniku sa totiž predstaví známa kapela Konflikt. Okrem nej v daný večer od 20:00 hod. sa na rovnakom pódiu predstavia aj Compresor či humenská skupina S.P.L.N.

Piatok: HeartBeats x Intense Slovakia

Už na túto piatkovú noc organizuje Arena Night Club projekt HeartBeats x Intense Slovakia a organizátori sľubujú miesto plné zážitkov, energie a eufórie… Ako hlavný hosť večera sa predstaví známa slovenská dídžejka a producentka Nifra. Okrem elektronickej tanečnej hudby sa pripravte aj na vizuálnu show, špeciálne efekty či fotenie.

Nedeľa: Pyšná princezná

V nedeľu môžete zažiť so svojimi ratolesťami veselé rozprávanie s pesničkami o tvrdohlavej princeznej, ktorá neposlúcha svojho kráľovského otca a odmieta pytačov z celého sveta. No len do chvíle, kým sa na zámku neobjaví múdry a vynaliezavý kráľ, ktorý si svojim odvážnym plánom získa srdce pyšnej princeznej… V divadelnej sále Domu kultúry sa predstaví divadlo PORTÁL – komorné divadlo bez opony z Prešova. Začiatok o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM