Rôzne Rôzne

Humenčania a spol. testovali svoje sily: Pozrite si to na VIDEU priamo od ministerstva obrany

V centre Humenného sa uplynulý víkend usídlili ozbrojené sily. V Parku mieru pri amfiteátri. Žiadne cvičenie sa ale nekonalo, cieľom bola prezentácia projektu dobrovoľnej vojenskej prípravy. Pozrite si v troch minútach, čo sa tu dialo.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania a spol. testovali svoje sily: Pozrite si to na VIDEU priamo od ministerstva obrany
Zdroj: Dnes24.sk

Ozbrojené zložky tu postavili Rambo dráhu, na ktorej mohli nielen Humenčania vyskúšať si, na čo majú. Prekonať bolo potrebné viaceré prekážky a prísť do cieĺa v čo najrýchlejšom čase. Ten si mohli porovnať s profesionálnymi vojakmi.

Pripravený bol aj program pre deti, ktoré mohli získať kartičku mladého vojenského záchranára, pozrieť si ručné zbrane a vozidlá z výzbroje profesionálnych vojakov. V rámci kreatívnych dielní si mohli vyskúšať maskovanie kamuflážnymi farbami. Ochutnať mohli aj pravý vojenský guláš.

Vráťme sa však k Rambo dráhe. Zábery prevažne práve z nej zobrazuje video, ktoré zverejnilo samotné Ministerstvo obrany SR na svojom youtube kanáli. Ak ste akciu nevideli naživo, klikajte. Podujatie Ukáž na čo máš! v Humennom v troch minútach.

Môže vás zaujímať:

Obrazom z Humenného: V centre mesta sa to hemžilo ozbrojenými silami

foto: ilustračné

Humenné - Ukáž na čo máš!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM