Rôzne

Humenčania a spol. jazdiaci vlakmi: Počítať treba s takouto výlukou na železnici

Železnice Slovenskej republiky informovali, že 17. a 18. septembra budú realizovať výlukové práce v úseku Dlhé nad Cirochou – Kamenica nad Cirochou – Humenné.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania a spol. jazdiaci vlakmi: Počítať treba s takouto výlukou na železnici
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci tejto výluky sa v uvedenom úseku vykoná:

  • 17. septembra – oprava a údržba priecestia s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP1480 v km 0,838, v čase od 08:00 do 12:30 hod.
  • 18. septembra – strojné odstraňovanie krovia a náletových drevín, výmena koľajníc, izolovaných stykov a ich zváranie, v čase od 08:30 do 12:40 hod.

Práce na priecestí budú pozostávať z výmeny izolovaných stykov a ich zvárania, doplnenia a doťahovania upevňovadiel a montáže priecestnej konštrukcie. Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.

Cestná uzávierka priecestia potrvá 17. septembra, v čase od 07:30 do 13:30 hod. Obchádzka povedie po mestských komunikáciách označených platným dopravným značením.

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú v úseku Dlhé nad Cirochou – Humenné prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Informáciu poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM