Krimi

Humenčan narazil v Laborci na nečakaný nález: Na miesto musela doraziť polícia!

V čase, keď vodohospodári na žiadosť miestnych rybárov znížili na niekoľko dní v Humennom hladinu Laborca, narazil Humenčan asi 150 metrov od hrádze na nečakaný nález, po ktorom musel volať políciu.

Ilustračný obrázok k článku Humenčan narazil v Laborci na nečakaný nález: Na miesto musela doraziť polícia!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, v utorok 14.4. v čase obeda Humenčan (66) oznámil na políciu, že v rieke Laborec v katastrálnom území mesta Humenné asi 150 metrov od hrádze našiel vo vode igelitové vrecko, pričom sa mu zdá, že je v ňom hlaveň neznámej zbrane a iné zbraňové komponenty.

„Policajná hliadka po príchode na miesto zistila, že ide celkovo o 123 kusov nábojov rôzneho druhu a kalibru a tri kusy rôznych druhov hlavní strelných zbraní a 6 kusov rôznych kovových súčiastok strelných zbraní,“ priblížila policajná hovorkyňa.

Na základe týchto skutočností vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie pre zločin nedovoleného ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. „Nájdené časti zbraní a strelivo budú zaslané na expertízne skúmanie,“ doplnila Migaľová.

Prečítajte si tiež:

Aktuálne FOTO Laborca v Humennom: Prečo je takto výrazne znížená hladina vody?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM