Rôzne

Hudobný festival na Šírave odhalil ďalšie lákadlá: Na tieto kapely sa môžete tešiť!

Amfiteáter na Zemplínskej šírave sa pripravuje na veľkú hudobnú akciu. Festival odhalil ďalšie mená účinkujúcich. Na koho sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Hudobný festival na Šírave odhalil ďalšie lákadlá: Na tieto kapely sa môžete tešiť!
7
Galéria
Zdroj: Archív Amfik Šírava festu

Začiatkom roka sme vám priniesli článok o prvej potvrdenej kapele Amfik Šírava festu. Teraz si však už môžete pozrieť aj ďalšie mená účinkujúcich, ktorí na tomto podujatí vystúpia.

V ktorých dňoch to vypukne?

Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, sa pripravuje na ďalší ročník známeho letného festivalu. S prípravami začali organizátori ihneď po skončení minuloročného festivalu. Prvou potvrdenou kapelou tohto ročníka, ako sme vám už prezradili, sa stala Horkýže Slíže . Známe sú však aj ďalšie mená, na ktoré sa môžete tešiť v dňoch 14. – 15. júla.

„Na dvojdňovom festivale sa prestaví spolu 12 interpretov, z ktorých už máme 11 potvrdených. Na poslednom účinkujúcom pracujeme, je to blízko dohody a prezradím len to, že sa jedná o známeho zahraničného interpreta. Pevne verím, že sa to podarí a verejnosti budeme môcť čoskoro prezradiť jeho meno,“ informoval manažér festivalu Boris Karch.

Príde aj zlatý slávik

K Zemplínskej šírave si to cez leto namieria rôzne mená hudobnej scény. „Z už potvrdených kapiel, ktoré k nám zavítajú, spomeniem Heľenine Oči, Smola a Hrušky, Gladiátor či Horkýže Slíže,“ povedal B. Karch. Okrem nich má táto akcia potvrdeného aj niekoľkonásobného zlatého slávika, či vôbec prvú speváčku, ktorá si zaspieva na Amfik Šírava feste. „Ich mená prezradíme verejnosti v najbližších dňoch,“ dodal Karch.

„Našou filozofiou je dávať priestor aj mladým kapelám z východu. Tento rok to budú kapely The Overtime a Freedeggs zo Sobraniec, The Now zo Sniny, Ladies & Genitals z Michaloviec ci kapela The Parentals z Košíc,“ manažér festivalu na záver dodal, že až po predstavení všetkých interpretov spustia predaj prvých lístkov za zvýhodnené ceny.

Zisťovali sme viac aj o lete na amfiteátri od Mareka Tomka, ktorý je hlavný organizátor všetkých akcií.„Samozrejme Amfik Šírava fest nebude jedinou akciou v lete na amfiteátri. Máme pripravených viacero tak, aby si tu to svoje našli všetky vekové kategórie,“ povedal pre náš spravodajský portál a dodal, že akcie sú v štádiu riešenia a nerád by ešte predbiehal.

Foto: archívne

V OBRAZOCH: Amfik Šírava fest odhalil ďalšie mená účinkujúcich!
7
Galéria
Zdroj: Archív Amfik Šírava festu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM