Tomáš Šuhajda Rôzne

Hudobná hviezda v Humennom: Takúto šou predviedol na amfiteátri Tomáš Klus!

Český Slávik 2012, ktorý porazil aj legendárneho Karla Gotta (!) zavítal do Humenného. A poriadne to u nás roztočil! Famózny pesničkár v sebe nezaprel veľkého šoumena... Pozrite si vo videogalérii zábery z koncertu. Náš tip – nevynechajte záver VIDEA! :-)

Ilustračný obrázok k článku Hudobná hviezda v Humennom: Takúto šou predviedol na amfiteátri Tomáš Klus!
Zdroj: Dnes24.sk

S veľkou pravdepodobnosťou nikto z tých, čo si v utorok našli cestu na humenský amfiteáter, ani na chvíľu neoľutoval… Ľudí veru nebolo málo, na okolitých zaplnených parkoviskách aj uliciach neboli len tradične značky HE, ale aj množstvo áut najmä z Michaloviec a našli sa aj vranovské, sninské či trebišovské ešpézetky. Fanúšikovia Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny z celého Zemplína.

Hviezdny český spevák opäť raz ukázal, prečo ho považujú za jedného z najtalentova­nejších ľudí v hudobnej brandži za posledných päť rokov. Predviedol sa ako skvelý hudobník, textár, ale aj šoumen a majster improvizácie, ktorý neváhal vyraziť si aj do davu medzi fanúšikov.

Pozrite si vo videogalérii zábery z koncertu Tomáš Klusa a jeho Cílovej skupiny na humenskom amfiteátri, oplatí sa vidieť až do konca! :-)

Hudobná hviezda v Humennom: Takúto šou predviedol na amfiteátri Tomáš Klus!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM