Krimi

Hrozná tragédia na Zemplíne: Nehoda si vyžiadala dva ľudské životy

Polícia informovala, že dnes v noci došlo na Zemplíne k tragickej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná tragédia na Zemplíne: Nehoda si vyžiadala dva ľudské životy
3
Galéria

Polícia informovala, že dnes (30.7.) krátko po 00.15 h došlo v katastri obce Zalužice v Michalovskom okrese k tragickej dopravnej nehode.

„Podľa doterajších zistení 48-ročný Michalovčan smerujúci s osobným motorovým vozidlom zn. Seat Ibiza od mesta Sobrance na Michalovce, na začiatku obce Zalužice z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky, potom prešiel cez chodník a narazil do betónového stĺpu, pričom ďalej pokračoval v jazde, až narazil do bilbordu stojaceho na súkromnom pozemku jedného z rodinných domov v obci Zalužice,“ uviedla policajná hovokryňa Lenka Ivanová.

Tá zároveň dodala, že v tom čase sa spolu s vodičom vo vozidle nachádzala aj 38-ročná spolujazdkyňa. „Obe osoby utrpeli pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahli. Pri dopravnej nehode došlo k pretrhnutiu 3 káblov elektrického vedenia, v dôsledku čoho bola prerušená distribúcia elektrickej energie pre niekoľko domácností,“ povedala Ivanová.

Doplnila, že predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 3 000 eur, škoda na bilborde na 1 000 eur a oplotení rodinného domu na 300 eur. „Prítomnosť alkoholu bude zisťovaná pri nariadenej pitve. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala policajná hovorkyňa.

Fotografie z miesta nehody si môžete pozrieť v priloženej galérii.

FOTO: Na Zemplíne došlo k tragickej dopravnej nehode!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM