Tomáš Šuhajda Hokej

Hokejový boom v Humennom: Hráči MHK vsietia každý zápas v priemere 9 gólov!

Na sobotňajší domáci zápas hokejistov MHK Bemaco Humenné sa prišlo pozrieť podľa oficiálnych údajov 617 divákov. Fanúšikovia na sociálnych sieťach sa však zhodli: ľudí na zápase bolo určite viac! Na úvodný zápas sezóny pritom prišli necelé 3 stovky fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový boom v Humennom: Hráči MHK vsietia každý zápas v priemere 9 gólov!
Zdroj: Dnes24.sk

Humenskí hokejisti svojimi výsledkami a výkonmi lákajú ľudí v meste na hokej. Tí sa na hokeji bavia a zároveň ho prežívajú spolu s hráčmi a tak to má byť.

Ciele jasné už pred sezónou

Napĺňajú sa tak predsezónne slová šéftrénera Jozefa Kardoheliho. „Káder je kvalitný, silný a naše ciele sú dostať sa do prvej ligy. Veríme, že v Humennom sa bude hrať kvalitný hokej.“ Víťazstvá v každom doterajšom zápase a neuveriteľné skóre 44:5 hovoria za všetko…

Konkurentom zrejme Dubnica

2. hokejová liga je rozdelená na dve skupiny, najlepšie tímy z oboch sa stretnú až v play-off. Zdá sa, že najväčším konkurentom Humenčanov v boji o postup bude celok zo skupiny A – MHK Dubnica nad Váhom. Rovnako ako naši hokejisti, doteraz vyhrali všetky svoje zápasy a v tabuľke majú 15 bodov so skóre 33:11.

Na čele individuálnych štatistík

A ešte pár aktuálnych individuálnych štatistík. MHK Humenné má po 5. kole najproduktívnej­šieho hráča súťaže, Pavol Segľa nazbieral 15 bodov za 8 gólov a 7 asistencií. Na chrbát mu dýchajú tretí resp. štvrtý v produktivite Ľubomír Baranok a Jakub Mihalič s 13 bodmi. Baranok je zároveň s 10 gólmi aj najlepším strelcom 2. hokejovej ligy a Mihalič s 10 asistenciami najlepším nahrávačom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM