Tomáš Šuhajda Hokej Hokej

Hokejisti MHK Humenné majú za sebou tretinu základnej časti: Tieto čísla vyrážajú dych!

2. hokejová liga má nového lídra v kanadskom bodovaní. 7 víťazných zápasov zo siedmych má okrem MHK Humenné stále aj Dubnica. Humenskí hokejisti si držia takmer 20% úspešnosť striel. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti MHK Humenné majú za sebou tretinu základnej časti: Tieto čísla vyrážajú dych!
Zdroj: Dnes24.sk

Za nami je 1. tretina základnej časti 2. hokejovej ligy. Mužstvá si to v nej medzi sebou rozdajú celkovo 3-krát. Hokejisti MHK Humenné si tak už mali možnosť otestovať každého súpera v rámci základnej časti. Premožiteľa nenašli. V rovnakej jazde však pokračuje v skupine A aj MHK Dubnica nad Váhom, pričom takisto ani raz nezaváhala.

Každá piata strela končí gólom

Vráťme sa však k nášmu MHK Humenné. V 7 zápasoch nastrieľali súperom neuveriteľných 58 gólov, čo je v priemere viac ako 8 gólov na zápas. Stačilo im na to pritom len 292 striel, čo značí famóznu úspešnosť streľby – 19,86 %. V oboch týchto štatistikách humenský tím vládne celej 2. hokejovej lige.

Nový líder v kanadskom bodovaní

Novým lídrom v kanadskom bodovaní 2. hokejovej ligy sa stal hráč MHK Humenné Jakub Mihalič (19 bodov), ktorý na čele rebríčka vystriedal svojho spoluhráča Pavla Segľu s osemnástimi bod­mi.

Mihalič je aj najlepším nahrávačom v súťaži (13 asistencií), najlepším strelcom je jeho ďalší spoluhráč Ľubomír Baranok s 11 gólmi. V hodnotení +/- si Humenčania držia prvých 9 miest!

Video: 2 gólové parádičky Humenčanov v jednom z ich domácich zápasov

MHK Humenné vyprevadilo Dolný Kubín s 9 gólmi: Pozrite si tieto hokejové parády!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM