Krimi

Hliadka dorazila na miesto, kde sa mala odohrávať bitka: Policajt to schytal päsťou rovno do sánky!

Vo veci prečinu útoku na verejného činiteľa začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom trestné stíhanie. Zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody pri tomto trestnom čine na jeden až päť rokov.

Ilustračný obrázok k článku Hliadka dorazila na miesto, kde sa mala odohrávať bitka: Policajt to schytal päsťou rovno do sánky!
Zdroj: TASR

Ako informovala policajná hovorkyňa Jana Migaľová, muži zákona boli v nedeľu pár minút po 22-hej hodine vyslaný do obce Stakčín, na Ul. Lesnú.

„Hliadka mala preveriť oznámenie, že na tomto mieste dochádza k bitke. Po príchode hliadky na miesto, vtedy ešte neznámy páchateľ fyzicky napadol člena hliadky tým spôsobom, že v priebehu preverovania oznámenia a vyťažovania prítomných osôb sa rozbehol smerom k hliadke a udrel ho päsťou do sánky – útočník z miesta hneď ušiel,“ uviedla Migaľová.

Napadnutý policajt utrpel podľa ďalších slov hovorkyne zranenia s bližšie neurčenou dobou liečenia. „Vyšetrovaním bolo preukázané, že tohto napadnutia sa dopustil 30-ročný Ivan zo Sniny, ktorému bolo vyšetrovateľom vznesené obvinenie z uvedeného skutku,“ informovala ďalej krajská policajná hovorkyňa.

Ako dodala na záver, Ivanovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM