Ľubomír Hudačko Rôzne

Herečka, ktorú zaradili medzi najkrajšie tváre sveta: Atraktívna východniarka nemá priateľa!

Sympatická východniarka žne úspechy a to nielen na rodnej pôde. V roku 2012 sa jej meno objavilo na prestížnom zozname ankety 100 najkrajších tvárí sveta a očarila dokonca viac ako vychýrená Scarlett Johansson! Čítajte, čo nám o sebe prezradila herečka Gabika Marcinková (25).

Ilustračný obrázok k článku Herečka, ktorú zaradili medzi najkrajšie tváre sveta: Atraktívna východniarka nemá priateľa!
Zdroj: Dnes24.sk

Východniarka Gabika, ktorá sa narodila v Košiciach, no väčšinu svojho života strávila v Prešove, si vo filme 360 zahrala po boku takých hviezd ako Jude Law či Anthony Hopkins. Popri zahraničných filmových produkciách žiari aj na domácom filmovom plátne. Účinkuje v niekoľkých známych seriáloch (Panelák).

Ak by ste neboli herečkou, čomu by ste sa venovali?

Pôvodne som chcela ísť študovať farmáciu, takže by som bola niekde v lekárni. A popritom by som určite hrala ochotnícke divadlo – toho by som sa nevzdala. A ak raz bude taká príležitosť určite si rada zahrám nejakú lekárničku či chemičku. Už som mala možnosť zahrať si atlétku, bola som na kastingu, prešla som viacerými kolami, ale vybrali napokon niekoho iného. To bolo zatiaľ jedno z mojich najväčších sklamaní.

A je teda niečo, na čo nemáte talent?

Na výtvarné umenie, na spev, čo ma niekedy mrzí. Nemám talent na upratovanie a poriadok vo veciach. Na kolektívne športy, na hod oštepom. Je toho strašne veľa (smiech).

Venujete sa atletike, takže aj vo športe ste doma…

No, ako v ktorom. Áno, atletika ma baví, fandím aj našim hokejistom. Ale napríklad futbal, na ten si neviem zvyknúť. Oproti hokeju mi pripadá nejaký pomalý. Teraz som asi urazila väčšinu mužskej populácie, a hádam aj viem odhadnúť, čo vás na tom baví. Mne to ale veľa nehovorí.

Je to hlavne o góloch. Ten pocit, keď vy, alebo váš obľúbenec rozvlní sieť, je úžasný…

Rozumiem, ale keď ja mám radšej krasokorčuľovanie (smiech). Pre mňa je to jeden z najkrajších športov.

Akú hudbu počúvate?

Mám rada Katku Knechtovú. Počúvam aj hip hop, alebo klasiku. Dokonca som sa 6 rokov učila hrať na gitaru, takže vzťah k hudbe mám.

Máte priateľa? Nie.

Čo robíte vo voľnom čase?

Rada chodím behávať. V Košiciach si zabehnem aj polmaratón – je to pre mňa taká každoročná výzva. Boj so sebou samou. Keď už na tých najlepších nemám (úsmev).

Ako bojujete proti tréme?

Naučila som sa ju mať rada. Kedysi som s tým mala problém – pred pretekmi alebo aj pred jednoduchou odpoveďou v škole. Preto je trochu paradox, že som sa rozhodla pre herectvo. Ale tým, že na VŠMU som bola denno-denne konfrontovaná s trémou, nakoniec som si zvykla, naučila som sa ju premieňať na akúsi formu radosti a teraz mi už niekedy pred predstavením chýba. Občas sa ju dokonca snažím privolať. Ak si človek aktivizuje nervový systém a adrenalín, potom môže podať dobrý výkon. Idem na to vedecky (smiech).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM