Hokej

HC 19 Humenné sa chystá na sezónu: Známy je už termín i súper prvého domáceho zápasu

Novovzniknutý hokejový klub HC 19 Humenné sa pripravuje na svoju prvú sezónu a pozná už termín aj súpera v prvom domácom zápase.

Ilustračný obrázok k článku HC 19 Humenné sa chystá na sezónu: Známy je už termín i súper prvého domáceho zápasu
Zdroj: TASR

Ako je už dlhšie známe, v našom meste vznikol nový klub – HC 19 Humenné a ten bude napriek snahe o tú prvú hrať vo svojej prvej sezóne v najnižšej a teda druhej slovenskej hokejovej lige.

A príprava na ňu je v plnom prúde pod taktovkou trénerskej dvojice Milan Staš a Rudlof Jurčenko. Predsedom klubu je Peter Ždiňák, poverený riaditeľ Správy rekreačných a športových zariadení mesta Humenné, podpredsedom Mikuláš Koščo a ďalšími členmi sú Peter Mižák a Tomáš Šudík, poslanec MsZ.

A čo samotní hráči? „Čo sa týka kádra, ešte stále je v procese „skladania“. Tréneri dali šancu domácim hráčom, ale mužstvo posilnia aj hráči z Prešova, Michaloviec a Košíc,“ uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom. Dodala, že jednotlivé mená sa fanúšikovia dozvedia už čoskoro.

Zatiaľ je známy prvý domáci zápas HC 19 Humenné- 21. septembra privítajú HC Rebellion Gelnica.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste túto galériu? Takto to vyzeralo na Dni sv. Huberta v Humennom…

FOTKY z humenského parku: Takto to vyzeralo na Dni sv. Huberta
10
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM