Tomáš Šuhajda Rôzne

Grétka (21) má za sebou veľké finále: Vieme, ako dopadla sexi Humenčanka v súťaži krásy!

Mladá Humenčanka Grétka Citrjaková prišla na kasting do neobyčajnej súťaže krásy bez akýchkoľvek obmedzení Face of GEMME. Dostala sa do finálovej pätnástky a dnes už má za sebou aj veľké finále. Viac v rozhovore so samotnou kráskou.

Ilustračný obrázok k článku Grétka (21) má za sebou veľké finále: Vieme, ako dopadla sexi Humenčanka v súťaži krásy!
Zdroj: Dnes24.sk

Pred samotným finálovým večerom bojovali dievčatá aj o titul Sympatia, pričom rozhodovali lajky pod fotkami na Facebooku. Grétku podporilo aj mnoho čitateľov Humenné 24, napokon to stačilo na pekné druhé miesto. Ale prejdime na finálový večer, ktorý sa konal v Trenčianskych Tepliciach. Grétka sa stala 2. vicemiss Face of Gemme!

Ako si prežívala vyhlasovanie výsledkov?

Keď išli vyhlasovať druhú vicemiss, riaditeľka súťaže Lucia začala hovoriť, že na treťom mieste sa umiestnila najsúťaživejšia finalistka… Tak už som tušila že to budem ja a keď spomenula výraz Snehulienka, tak to som si už bola istá, pretože ma tam takto všetci volali. Mala som z toho veľkú radosť. Vždy som si chcela splniť tento sen, stáť vo svetle reflektorov a páčilo sa mi to, bolo to super :).

Pred finálovým večerom ste mali aj týždenné sústredenie. Čo všetko ste museli v rámci príprav podstúpiť?

Každý deň sme mali tréningy, nacvičovali sme choreografie, skúšali kostýmy, fotili sme, chodili do posilky a večer sme mali voľnú zábavu. Chceli nás tiež spoznať nielen zvonku, ale aj charakter, čomu sa venujeme, či sme komunikatívne…

Čo ti dala súťaž?

Minimálne skúsenosti v oblasti fotomodelingu či predvádzania na móle. Doteraz som sa dosť hanbila, po súťaži som v tomto sebavedomejšia. Vecné ceny nepočítam, tie sú pominuteľné, ale spoznala som perfektné dievčatá a viem už ako to chodí na takýchto súťažiach… Mali sme tiež perfektnú riaditeľku súťaže Lucku, ktorá chce s nami spolupracovať aj naďalej a na rok mám v agentúre podpísanú zmluvu.

Považuješ svoju účasť v tejto súťaži a umiestnenie za jeden zo svojich najväčších úspechov doteraz?

Tak čo sa týka oblasti modelingu či fotomodelingu toto je určite môj najväčší úspech. Inak sú samozrejme dôležitejšie veci ako rodina, priatelia.

Máš priateľa a pri takýchto súťažiach nastáva často v tejto súvislosti problém. Chcel ťa na súťaž pustiť, nežiarlil?

Išiel som mnou aj na kasting v Košiciach a podporoval ma. Celý čas mi hovoril, že som najkrajšia na svete, preňho samozrejme, a také veci, čo ale hovorí asi každý svojmu dievčaťu alebo dcére :). Takže podporoval ma… Skôr čo by mu vadilo, kebyže sa tomu venujem aj do budúcna je, že by sme spolu trávili menej času. Nežiarli ani tak na konkrétnych iných chlapov ako skôr celkovo na všetkých ľudí, ktorí so mnou môžu tráviť viac času než on. Ale myslím si, že to je celkom prirodzené.

Foto: Milan Strapko

Grétka (21) na Face of GEMME
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM