Tomáš Šuhajda Rôzne

Global 24 a Humenne.info sa spojili: Predstavujeme vám nový portál Humenne24.sk!

Spoločnosť Global24, ktorá prevádzkuje sieť mestských portálov po celom Slovensku, prichádza do Humenného. Svoje sily spojila s portálom Humenne.info. Môžete sa tak tešiť na denný prísun kvalitného spravodajstva a aj množstvo noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Global 24 a Humenne.info sa spojili: Predstavujeme vám nový portál Humenne24.sk!
Zdroj: Dnes24.sk

Naším spoločným cieľom je ponúknuť obyvateľom mesta prvý skutočný a profesionálny spravodajský portál, ktorý bude fungovať na doméne Humenne24.sk. Denne vám na tomto spravodajskom webe prinesieme informácie o všetkých dôležitých udalostiach. Sústreďovať sa budeme na lokálne informácie, ktoré najviac zaujímajú obyvateľov mesta ako aj celého okresu a to zo všetkých oblastí spoločenského, kultúrneho, športového prostredia ako aj komunálnej politiky.

Načo sa môžete tešiť?

Určite upokojíme všetkých, ktorí si obľúbili portál Humenne.info. Informácie, na ktoré ste boli zvyknutí, vám budeme prinášať aj na našom novom portáli. Hlavný rozdiel bude v kvalite ponúkaného obsahu či ďalších služieb. Na úvod sme pre Vás vytypovali pár noviniek oproti webu Humenne.info:

  • Mobilná verzia portálu Humenne24.sk.
  • Rýchlosť zverejňovania horúcich správ.
  • Aktívnejšia komunikácia so svojimi fanúšikmi na Facebooku.
  • FOTOreportáže, VIDEOreportáže a priame prenosy!

Prajeme vám príjemné čítanie a veríme, že aj Vy sa stanete pravidelným čitateľom nového spravodajského portálu Humenne24.sk!

Spojenie Global 24 a Humenne.info
4
Galéria
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM