Rôzne

Na štadióne v Humennom utíchol pracovný ruch: Radnica vysvetľuje, čo je vo veci...

Rekonštrukcia futbalového štadióna vyvoláva medzi verejnosťou záujem a vzhľadom na to, že na samotnom stavenisku aktuálne nevidieť pracovný ruch, zisťovali sme jej aktuálny stav.

Ilustračný obrázok k článku Na štadióne v Humennom utíchol pracovný ruch: Radnica vysvetľuje, čo je vo veci...
Zdroj: Dnes24.sk

Na Chemlonskej ulici v Humennom, v areáli futbalového štadióna, v týchto dňoch pracovných ruch nebadať. Vedenie mesta ešte začiatkom roka 2016 avizovalo, že urobia všetko preto, aby nový futbalový stánok bol otvorený už v roku 2017. A na aktuálny stav rekonštrukcie sa tak v tejto súvislosti pýtajú aj naši čitatelia.

Bližšie informácie sme zisťovali na Mestskom úrade v Humennom. „Po ukončení 2. etapy rekonštrukcie v stanovenom termíne koncom apríla 2017 momentálne prebieha verejné obstarávanie na výber zhotoviteľa 3. etapy rekonštrukcie,“ uviedol Marián Šalata, poverený vedúci odboru územného plánovania a výstavby na MsÚ.

Podľa jeho slov sa v rámci tejto tretej etapy postavia nové tribúny, nová prevádzková budova a doplnkové objekty v areáli štadióna.

„Realizácia 3. etapy rekonštrukcie sa začne po ukončení verejného obstarávania a uzavretí zmluvy s úspešným uchádzačom s predpokladaným termínom v júni 2017,“ informoval ďalej M. Šalata. Doplnil, že presná cena bude známa po ukončení procesu verejného obstarávania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM