Tomáš Šuhajda Futbal

FUTBAL: Humenné vyhralo, o postupe rozhodne posledné kolo! Brankár súpera „sa blysol“ neuveriteľným kúskom

TIPOS 3. liga Východ - Mimoriadne dôležitý predposledný zápas sezóny. Futbalisti ŠK Futura Humenné v ňom vyhrali na domácom ihrisku s mužstvom ŠK Odeva Lipany 2:0 po góloch Martina Hreška a Petra Jakubča. Aké sú teraz vyhliadky na postup?

Ilustračný obrázok k článku FUTBAL: Humenné vyhralo, o postupe rozhodne posledné kolo! Brankár súpera „sa blysol“  neuveriteľným kúskom
Zdroj: Dnes24.sk

Pre divákov možno trochu nezáživný futbal, dôležitý je však výsledok. Humenčanom chýbal základný prvok zostavy Ruslan Ljubarskij, no aj vďaka gólu do šatne sa im podarilo súpera zlomiť. Tomu nepomohol ani neistý brankár, ktorý sa musel červenať za fatálnu chybu pri druhom góle – pozrite VIDEO!

Zlou správou je vylúčenie humenského brankára a kapitána tímu Petra Pillára tesne pred koncom, keď zachytil loptu rukami už mimo pokutového územia. Chýbať tak bude v poslednom kole, kde sa bude o všetkom rozhodovať.

Pred posledným kolom

Pozrite si časť aktuálnej tabuľky pred posledným kolom. Práve tu sa bude rozhodovať o posledných postupujúcich do budúcoročnej druhej najvyššej slovenskej súťaže – časť východ.

  • 6. MFK Košice B 44 bodov
  • /7. MŠK Format Martin 42/
  • 8. ŠK Futura Humenné 42
  • 9. Lokomotíva Košice 40
  • 10. SLAVOJ Trebišov 40
  • 11. 1.FC TATRAN Prešov B 39 (odohraté všetky zápasy)

Hráči MFK Košice B majú už postup v kapse. Naopak, šancu posunúť sa vyššie už nemá prešovské béčko. Martin sa do tabuľky o postup nepočíta, keďže od novej sezóny bude patriť k západu.

O zvyšných dvoch postupujúcich sa bude preto rozhodovať medzi trojicou Humenné, Lokomotíva Košice a Trebišov. Pred futbalistami ŠK Futura stojí mimoriadne náročná úloha, cestujú totiž práve na Lokomotívu a Trebišov hrá doma, kde privíta MFK Košice B.

Ten, komu ostane v rukách Čierny Peter bude mať však ešte jednu šancu a to v baráži s posledným celkom druhej ligy Liptovským Mikulášom.

Futura Humenné víťazne - brankár súpera a jeho „kúsok“
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM