Monika Földešiová Tlačové správy

FRANŠÍZA ako podnikanie dneška: Vieme, prečo sa vám to oplatí práve v realitách

Chceli by ste sa pustiť do podnikania a byť sám sebe pánom? Nemáte však ešte určený smer a oblasť, prípadne vás premáha strach? Poďte s nami podnikať v oblasti realít!

Ilustračný obrázok k článku FRANŠÍZA ako podnikanie dneška: Vieme, prečo sa vám to oplatí práve v realitách
Zdroj: Webnoviny.sk

Realitná sieť Directreal je najväčšou slovenskou sieťou realitných kancelárií, ktorá má svoje pobočky v rôznych mestách po celom Slovensku. Jedná sa o sieť s 30 kanceláriami a niekoľkoročnými skúsenosťami, ktorá počas svojho pôsobenia zrealizovala viac ako 6 000 obchodov. Svoje zastúpanie bude mať už čoskoro aj v Humennom.

Porozprávali sme sa s majiteľom kancelárie v Košiciach, ktorý stojí aj pri zrode humenskej kancelárie, Marianom Ščamborom.

Z našich najnovších aktivít je to pripravované otvorenie kancelárie v Humennom, nakoľko naša maklérka pôsobiaca v tomto regióne dosahuje výborné výsledky a klienti sú s jej prácou veľmi spokojní. V tejto súvislosti sme koncom marca spustili v Humennom na pešej zóne prezentačnú akciu ako našich aktuálnych ponúk v tejto lokalite, tak aj kampaň na prezentáciu našej činnosti a obchodnej značky a zároveň sme Humenčanom ponúkli možnosť pracovať u nás.“

Ako ďalej pokračoval, od vstupu do realít zvažovali dve alternatívy – samostatné budovanie spoločnosti alebo spojenie sa so silným, etablovaným partnerom, ktorý má jasný cieľ a „rovnakú krvnú skupinu“. „Vstupné investície pri oboch projektoch boli z nášho pohľadu porovnateľné, ale meno a značku a napr. aj webovú stránku v kvalite, ktorú máme k dispozícii dnes, by sme budovali a vyvíjali niekoľko rokov, atď. Rozhodnutie padlo pre franšízu,“ vraví Ščambora. Hlavné výhody franšízy spočívajú podľa jeho názrou hlavne v tom, že získate zabehnutý systém, značku a 24-hodinovú podporu v začiatkoch podnikania.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM