Rôzne

FOTO: Zoznámte sa s Riškom, prvým Humenčanom roka 2018

Na druhý deň nového roka sa na gynekologicko–pôrodníckom oddelení humenskej nemocnice ozval detský plač. Narodil sa Riško, prvý Humenčan roka 2018.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zoznámte sa s Riškom, prvým Humenčanom roka 2018
1
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Štyridsaťpäť minút po polnoci 2. januára sa mamičke Silvii narodil prvorodený synček Richard s mierami 3 650 g a 51 cm. Ten je zároveň prvý novoročný Humenčan.

Ako ďalej informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, mamičku so synčekom v piatok navštívila aj humenská primátorka Jana Vaľová. „Malému Humenčanovi zaželala do života veľa zdravia a šťastia a darovala mu veľkú plyšovú hračku. Mamičke zagratulovala k rozkošnému prírastku, odovzdala kyticu, darčekový balíček a finančnú hotovosť,“ uviedla M. Dochánová.

Doplnila, že okrem toho primátorka navštívila aj ďalšie mamičky s novoročnými detičkami, napríklad mamičku Zuzanu z Lackoviec, ktorej dvojičky Hanka a Janka boli vôbec prvé novoročné bábätká v humenskej nemocnici aj na Zemplíne, prišli na svet krátko po polnočnej oslave Nového roka. Viac o tom sa dočítate tu.

Toto je on aj s mamičkou: Riško sa stal prvým Humenčanom roka 2018
1
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM