Tlačové správy

FOTO: Na Domaši môžete zažiť rozprávkovú svadbu! A takto znížite náklady aj o polovicu

Na Domaši môže byť váš Deň D naozaj rozprávkový. Veď pozrite na tie fotografie... A ak stavíte na netradičný deň, môžete aj poriadne ušetriť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Na Domaši môžete zažiť rozprávkovú svadbu! A takto znížite náklady aj o polovicu
5
Galéria

Garden Hotel na Domaši netreba nijak zvlášť predstavovať. Pýši sa jedinečnou polohou na brehu vodnej nádrže a ponukou čarovných scenérií. Ideálne prostredie na realizáciu romantických a luxusných svadieb.

Nádherný stan

O to viac, keď v areáli hotela vyrástol obrovitý stan s kapacitou až do 170 osôb a k dispozícii je aj s vonkajším dreveným mólom s terasou. Ak by ste sa rozhodli pre sálu vo vnútri hotela, počítajte s kapacitou do 110 osôb.

„Ponúkame komplexnú organizáciu svadieb a to od príprav, výzdoby, svadobného obradu a cateringu, až po širokú škálu doplnkových služieb – hudbu, fotenie, svadobnú plavbu loďou,“ ozrejmila svadobná manažérka Betka Madejová.

Zdroj: Hotel Garden

Svadobný stan si spolu s dnes už svojim manželom vybrala tento rok aj Ivana. „Spolu s mólom a vonkajším posedením je to naozaj krásne a luxusne pôsobiace miesto, ktoré si hneď zamilovali aj naši priatelia a blízki,“ poznamenala.

Tiež vyzdvihla pomoc pri organizácii priebehu samotnej svadby ako napríklad ustriehnuť čas rodinného fotenia, či ohlásenie a prípravu redového tanca a mnohé iné. „To sme ocenili najmä my mladomanželia, mohli sme sa tak venovať rodine a užívať si svadobný deň bez starostí,“ doplnila.

Ako môžete ušetriť?

Hotel Garden ponúka organizáciu svadieb aj počas pracovných dní. A podľa svadobnej manažérky majú nemálo výhod. „Prípravy na svadbu v týždni začínajú zväčša rok vopred, čo je dostatočný časový priestor na prípravu hostí na netypický termín,“ uviedla B. Madejová.

Zdroj: Hotel Garden

Tá zároveň prezradila, že svadba v týždni má u nich výraznú zľavu na prenájom stanu a takéto zľavy podľa jej slov zvyknú poskytovať i kameramani, fotografi či hudba. „Tiež si môžete vybrať tých najlepších, ktorí sú inak dávno vybookovaní, pretože v týždni majú voľno,“ doplnila svadobná manažérka s tým, že svadba v pracovný deň môže stáť aj o polovicu menej ako rovnaká svadba v sobotu.

Medzi výhody svadby v týždni radí tiež to, že napríklad na Domaši je oveľa pokojnejšie, keďže tam nie je toľko rekreantov.

Zdroj: Hotel Garden

A poskytla aj svoj ďalší tip. Spojenie svadby v týždni so sviatkom. Svadba deň pred voľným dňom znamená, že hosťom si stačí vziať dovolenku pol dňa a deň po svadbe si naplno môžu užívať dozvuky. „A ak po sviatku nasleduje víkend, máte vyhraté. Predlžený víkend bude naozaj stáť za to,“ dodala s úsmevom Betka Madejová.

Tipy na voľné dátumy

(v rámci pracovných dní v Hoteli Garden)

  • 30.4.2019 (utorok)
  • 6.5.2019 (pondelok)
  • 4.7.2019 (štvrtok)
  • 28.8.2019 (streda)

Ďalšie info a viac fotiek nájdete na:

www.hoteldomasa.sk

Facebook.com/ Garden Hotel Domaša – Bogárka

(PR)

A svadba v Hoteli Garden na Domaši sa môže začať...
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM