Tomáš Šuhajda Krimi

FOTO: Dvaja mladíci na motorke a bez prilby skončili v kríkoch. Vodič utrpel ťažké zranenia!

Hrozivá dopravná nehoda dvoch mladíkov (22 a 21), ktorí skončili s motorkou v kríkoch. Podľa polície ani jeden z nich nemal na hlave prilbu, vodič nemal potrebný vodičák a motorka evidenčné číslo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dvaja mladíci na motorke a bez prilby skončili v kríkoch. Vodič utrpel ťažké zranenia!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu okolo druhej ráno havaroval na ceste medzi obcami Žalobín a Ondavské Matiašovce na motorke bez evidenčného čísla 22-ročný mladík z obce Hrubov, okres Humenné. „Vodič viedol motocykel aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia na danú skupinu. Zároveň nemal počas jazdy na hlave prilbu, rovnako tak ako aj jeho spolujazdec, 21-ročný Humenčan,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa ďalších slov policajného hovorcu, pri prechádzaní miernej ľavotočivej zákruty vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy, zišiel k pravému okraju vozovky, následne aj mimo vozovku vpravo až narazil do kríkov.

Pri náraze obaja z motorky spadli, pričom vodič utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a PN do 3 mesiacov a spolujazdec utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia a PN do 7 dní.

„U spolujazdca bola vykonaná dychová skúška na alkohol s výsledkom 0,08 mg/l, vodič vzhľadom k zraneniam nebol schopný vykonať dychovú skúšku, preto mu bola v nemocnici odobratá krv,“ dodal Džobanik.

Dvaja mladíci na motorke skončili v kríkoch
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM