Rôzne

FOTO ďalšej novinky na humenskom kúpalisku: Sauna zmenená na nepoznanie!

Koncom uplynulého roka sa po dvojtýždňovej pauze spustila opäť do prevádzky mužská sauna na kúpalisku v Humennom. A návštevníkov čakajú priestory s novým dizajnom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO ďalšej novinky na humenskom kúpalisku: Sauna zmenená na nepoznanie!
6
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Ako informovala náš spravodajský portál Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, v mužskej saune sa počas rekonštrukčných prác opravili kompletne dve miestnosti, a to saunová časť, ale aj tá relaxačná.

„Oprava pozostávala z výmeny starého obloženia za nové zo severského smreka a takisto z výmeny lavíc, ktoré sú vyrobené z africkej vŕby abachi. V rámci relaxačnej miestnosti tzv. tepidária, boli vymenené nové hliníkové dvere, obklady a dlažba. Nosným prvkom je tu obrovská päť metrová tapeta s relaxačným motívom,“ priblížila M. Dochánová s tým, že na oddych slúži 8 nových lehátok, z toho dve masážne a 6 klasických. „V saune aj v tepidáriu sa navyše nainštalovali reproduktory s relaxačnou hudbou, a tiež nové osvetlenie,“ doplnila.

Celková suma opráv bola podľa jej slov v hodnote 6 013 eur. A v pláne sú aj ďalšie rekonštrukcie. „Správa rekreačných a športových zariadení má v pláne vynoviť na kúpalisku aj ženskú saunu. S opravou sa začne už v najbližších mesiacoch. Neskôr príde na rad aj rekonštrukcia infrasauny,“ uviedla Dochánová.

Pozrite si v pripojenej galérii foto sauny pred a po rekonštrukcii.

Na humenskom kúpalisku zrekonštruovali mužskú saunu: Pozrite si fotky PRED a PO!
6
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM