Krimi

FOTKY z miesta: Medzi Brekovom a Humenným došlo k čelnej zrážke Fabie s Aviou!

Medzi Brekovom a Humenným podľa polície došlo k zrážke auta značky Škoda Fabia s Aviou. Prinášame vám zábery priamo z miesta nešťastia.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY z miesta: Medzi Brekovom a Humenným došlo k čelnej zrážke Fabie s Aviou!
5
Galéria
Zdroj: facebook.com/Dopravný Analytik

Krajský policajný hovorca Daniel Džobanik informoval, že v utorok v čase okolo 6:30 h došlo na ceste medzi Brekovom a Humenným k dopravnej nehode osobného a nákladného auta.

„V smere od Brekova viedol 58-ročný Humenčan osobné auto Škoda Fabia. Na priamom úseku cesty sa pravdepodobne dostatočne nevenoval a nesledoval situáciu v cestnej premávke a s vozidlom prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s nákladným autom Avia,“ uviedol Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že vodič Fabie ako aj jeho spolujazdec utrpeli zranenia s doposiaľ neurčenou dobou liečenia, vodič Avie a jeho spolujazdec utrpeli ľahké zranenia.

„Dychová skúška na alkohol bola u vodiča nákladného auta negatívna, vodičovi osobného auta bola na zistenie alkoholu odobratá krv. Celkové hmotné škody boli predbežne vyčíslené na cca 3 000 eur,“ povedal krajský policajný hovorca pre náš spravodajský portál.

OBRAZOM z miesta nešťastia: Medzi Brekovom a Humenným sa stala dopravná nehoda!
5
Galéria
Zdroj: facebook.com/Dopravný Analytik
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM