Futbal

FK Humenné čochvíľa čaká prvý jarný majstrák: Ako je to s odchodom srbských hráčov?

Už onedlho odštartuje jarná časť štvrtej futbalovej ligy. Ku kádru FK Humenné zaznela jedna poznámka aj na rokovaní mestských poslancov. Primátorka zareagovala.

Ilustračný obrázok k článku FK Humenné čochvíľa čaká prvý jarný majstrák: Ako je to s odchodom srbských hráčov?
Foto: Rastislav Búgel

Vlani v lete zasadol ku kormidlu FK Humenné tréner zo Srbska, ktorý si do tímu priviedol z tejto krajiny aj piatich hráčov.

„Po meste sú rôzne šumy, že srbskí futbalisti utiekli kdesi domov, lebo nemali vyplatené nejaké finančné podlžnosti, pritom v novinách sa dočítam, že šport v meste je v najlepšom stave za posledné roky,“ pýtal sa v rámci interpelácií na pravdivosť týchto informácií na ostatnom rokovaní Mestského zastupiteľstva v Humennom poslanec Ivan Hopta.

„Čo sa týka srbských futbalistov, mali trochu prehnané finančné nároky. My tvrdíme, že to čo dostávajú naši chlapci musia dostávať aj srbskí chlapci. Trochu sme sa posporili a nakoniec sme povedali, že niektorých ani nechceme. Takže tréner zostáva a zostávajú aj traja najlepší hráči,“ uviedla vo videu na sociálnej sieti zverejnenom v týchto dňoch primátorka mesta Jana Vaľová.

FK Humenné po jesennej časti vedie východoslovenskú štvrtú ligu sever s jedenásť bodovým náskokom. Prvý jarný majstrovský zápas odohrajú humenskí futbalisti na domácom trávniku 17. marca.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM