Ľubomír Hudačko Rôzne

Finalistky Miss Domaša OBRAZOM: O titul budú bojovať tieto krásky, medzi nimi aj 3 Humenčanky!

Už sa to blíži, veľký deň je pre dievčatá predo dvermi. Na Domaši sa bude rozhodovať o novej kráľovnej Miss, dievčatá opäť zabojujú o cennú korunku. Pozrite si vo fotogalérii prehľad finalistiek, medzi ktorými sa ocitli až tri Humenčanky.

Ilustračný obrázok k článku Finalistky Miss Domaša OBRAZOM: O titul budú bojovať tieto krásky, medzi nimi aj 3 Humenčanky!
Zdroj: Dnes24.sk

Miss Domaša pozná finalistky. Sú medzi nimi aj tri Humenčanky: Petra, Lenka a Dominika. Oproti minulému roku nastala zmena a finále tejto súťaže krásy je tentoraz pripravené v rekreačnom stredisku Domaša-Dobrá.

Moderátorom večera bude Štefan Skrúcaný a okolo neho sa budú krútiť krásky prevažne z východného Slovenska. Okrem pastvy pre oči si však na svoje prídu aj priaznivci hudby, pretože program večera je pestrý.

Tak napríklad, tešiť sa môžete na koncert Kristíny, Heleny Vondráčkovej, Rytmusa či Heľeniných očí. Zahrá aj Gipsy kings revival a to všetko už v sobotu 18. júla. Vo fotogalérii si môžete vybrať svoju favoritku. Tak čo, ktorá podľa vás zvíťazí?

Čítajte tiež:

Budúcnosť Domaše? V Dobrianskej zátoke chcú vybudovať prístavné mestečko!

FOTO z víkendovej Domaše: Okolie vodnej nádrže brázdili stovky priaznivcov cyklistiky

Takto sa to celé začalo: Archívne FOTKY z výstavby Domaše a jej prvej výletnej lode!

foto: Pro Art/Jaroslav Milý

Finalistky Miss Domaša 2015
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM