Rôzne

Festival v Medzilaborciach? Tešte sa na IMT Smile aj ďalšie známe skupiny!

Už tento víkend je v susedných Medzilaborciach na programe 56. ročník Festivalu kultúry a športu. Čo všetko môžu zažiť návštevníci podujatia?

Ilustračný obrázok k článku Festival v Medzilaborciach? Tešte sa na IMT Smile aj ďalšie známe skupiny!
Zdroj: TASR

V dňoch 23.-24. júna sa v Medzilaborciach koná 56. ročník Festivalu kultúry a športu. A ten opäť prinesie atraktívny program. Informuje o ňom tamojšia radnica na svoje stránke.

Všetko odštartuje už 22. júna Medzinárodným sympóziom rezbárov, ktorí budú vyrábať betlehem a vojaka Švejka. V sobotu 23. júna od 15:00 hod. ožije mesto folklórom, pričom vystúpi viacero skupín. Večer orientačne od 19:30 hod. sa môžete tešiť na PUĽS a skupinu Babkiny vnuky, po nich bude pódium patriť Drišľaku, podujatie oživí ohňostroj, potom vystúpi Adam Ďurica a deň uzavrie vystúpenie Modusu.

Nedeľa 24. júna odštartuje o 13:30 hod. takisto folklórom v rôznych podaniach, orientačne o 17:00 hod. sa na pódium dostane Rusín Čendeš Orchestra a po nich skupina Lady Colors. Potom už všetky uši budú upriamené na kapelu IMT Smile, ktorá sa predstaví zhruba o 19:00 hod.

Súčasťou festivalu je aj športová časť, počas oboch dní sa odohrajú rôzne futbalové zápasy a v sobotu aj turnaj v kolkoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM