Rôzne

Festival Rock pod kameňom zverejnil kompletný program: Sninské rybníky privítajú legendy!

Organizátori 12. ročníka festivalu Rock pod kameňom, ktorý sa bude konať od 7. do 9. augusta v areáli Sninských rybníkov, predstavili kompletný program podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Festival Rock pod kameňom zverejnil kompletný program: Sninské rybníky privítajú legendy!
Zdroj: TASR

Festival odštartuje vo štvrtok 7. augusta o 17:15 koncertmi slovenských kapiel Tristana a Metropolis, po ktorých sa predstavia nemecké formácie Bonfire a Unisonic.

Druhý deň prinesie vystúpenia troch českých interpretov – Davida Kollera a skupín Olympic a Škwor. Okrem nich sa predstavia tiež Pretty Maids z Dánska, The Now z Veľkej Británie a domáce formácie Iné Kafe, Velvet Stone, Frown a Ravenclaw.

Hlavnými hviezdami sobotňajšieho programu budú kapely Edguy z Nemecka a Amaranthe zo Švédska. V rovnaký deň vystúpia aj Slobodná Európa, Wanastowi Vjecy, Karpina, Galadriel, Witch Hammer, The Junkies, Brainscan a Marvels Of Contrast.

„Tešíme sa na všetkých milovníkov rocku. Skalní, ktorí Rock pod kameňom už zažili, vedia, že si určite opäť prídu na svoje. A radi privítame nových fanúšikov, ktorí sem prídu toto leto po prvýkrát," odkazuje fanúšikom festivalu a všetkým milovníkom rockovej hudby na Slovensku jeho autor a dlhoročný organizátor Marián Križánek.

Vlani si na festival našlo cestu v priebehu troch dní približne 15 tisíc návštevníkov…

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM