Iné športy

Fantastický úspech humenského kickboxu: Dominika Karchová získala bronz na ME!

V dňoch 15. – 21. 9. 2013 sa uskutočnili v Krynici (POL) Majstrovstvá Európy kadetov a juniorov, na ktorých štartovalo 1536 pretekárov z 36 krajín Európy. Obrovský úspech tam slávil humenský kickbox, Dominika Karchová získala vo svojej kategórii bronzovú medailu!

Ilustračný obrázok k článku Fantastický úspech humenského kickboxu: Dominika Karchová získala bronz na ME!
Zdroj: Dnes24.sk

31 člennú pretekársku výpravu Slovenska na ME tvorila aj 4 členná skupina humenského kickboxerského klubu. Dvaja rozhodcovia – Rastislav Babinčák a Tatiana Jurková a dvaja pretekári – Tibor Hodbod a Dominika Karchová.

Dominika aj vďaka svojej odhodlanosti a bojovnosti získala vynikajúce tretie miesto v kategórii light contakt do 60 kg. V prvom zápase porazila reprezentantku Poľska Kamilu Hermanowsku, no v zápase o postup do finále už nestačila na reprezentantku Talianska Nikole Marangoni.

Výborný výkon podal aj Tibor Hodbod, ten avšak nestačil na veľmi dobre pripraveného ruského reprezentanta Evgenya Nakladaevva.

Darilo sa aj našim rozhodcom, keď sa Rastislav Babinčák dostal do osmičky najlepších rozhodcov, ktorí rozhodovali finálové zápasy.

Zdroj, foto: Kickbox Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM