Tomáš Šuhajda Rôzne

Extrémne preteky v uliciach Humenného sa blížia: Trasa, kadiaľ povedie adrenalínový zjazd!

Športová udalosť, akú naše mesto ešte nezažilo. Extrémni cyklisti si dajú zjazd priamo ulicami mesta! A všetko sa to nezadržateľne blíži. Pozrite si trasu, kadiaľ preteky povedú.

Ilustračný obrázok k článku Extrémne preteky v uliciach Humenného sa blížia: Trasa, kadiaľ povedie adrenalínový zjazd!
Zdroj: facebook:URBAN Race Humenné

Downtown – zjazd ulicami mesta. Cyklistické preteky, ktoré sa radia medzi extrémne športy. Preteky, pri ktorých dávku adrenalínu zažijú nielen tí na bicykli, ale i diváci popri trati. Časovka a súboj pretekárov čo najrýchlejšie sa poprešmykovať pomedzi úzke uličky mesta a dôjsť do cieľa.

Športové podujatie s názvom URBAN Race Humenné sa v našom meste uskutoční už v sobotu 18. júna. Jeho organizátorom je občianske združenie Zväz na podporu extrémnych športov Humenné.

Dĺžka trate bude približne 1 400 metrov a priemerný čas pretekárov sa odhaduje na zhruba dve minúty. Prihlásiť sa na preteky môže podľa organizátora Šimona Zollera ktokoľvek, kto si verí, ale i tí, čo si to chcú len vyskúšať a porovnať svoje časy s časmi najlepšími.

A kadiaľ povedie trasa? Štart je pri hornom vodojeme na sídlisku Poľana, ide sa k dolnému vodojemu, pretekári vyjdú na Lieskovú ulicu, úzkou uličkou so schodmi zídu na Orechovú ulicu, odbočia vpravo smerom do centra a v Parku mieru si to strihnú po strmom kopci až k Domu kultúry.

Ďalšie informácie k podujatiu zverejňujú organizátori v udalosti na facebooku.

Extrémne preteky v Humennom: Tadiaľto povedie trasa
3
Galéria
Zdroj: facebook:URBAN Race Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM