Tomáš Šuhajda Krimi

Evu (32) obvinili z objednávky vraždy vlastného manžela pochádzajúceho z Humenného!

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry stíha Evu T. (32) za objednávku vraždy vlastného manžela Ľudovíta. Pomôcť jej podľa polície mal kamarát a toto mal byť jej vražedný plán!

Ilustračný obrázok k článku Evu (32) obvinili z objednávky vraždy vlastného manžela pochádzajúceho z Humenného!
Zdroj: TASR

Podnikateľka sa s Ľudovítom poznala šesť rokov, ale manželstvo uzavreli v novembri minulého roka. Spolu bývali v Trenčianskom okrese, žena však bola Češka a jej manžel pochádza podľa medializovaných informácií z Humenného. Ľudia z obce ich tak brali ako prisťahovalcov a manželia s nimi kontakty neudržiavali.

V pláne údajne mal zohrávať dôležitú rolu jej kamarát Martin. Podľa prokurátora mala zabezpečiť zbraň a strelivo, čo sa jej nepodarilo a tak Martinovi odporúčala, aby Ľudovíta najprv napadol paralyzérom a potom ho zaškrtil. Ukázať mu mala aj priestory rodinného domu a pripraviť plastové zaťahovacie pásky a gumové švihadlo, ktoré mal použiť.

Podľa polície mala byť motívom vraždy snaha získať manželov majetok. Martin však vec oznámil polícii. Eva T. je v súčasnosti obvinená za úkladnú vraždu blízkej osoby v štádiu prípravy so zámerom získať majetkový prospech, za čo jej hrozí trest odňatia slobody aj na 25 rokov alebo doživotie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM